A. Trinchieri pateikė „Žalgirio“ ir „Barcelona“ prognozę

A. Trinchieri pateikė „Žalgirio“ ir „Barcelona“ prognozę

Zalgiris.lt ir Barcelona nuotr.

Miunchene pergalę pasiekęs Kauno „Žalgiris“ iškovojo vietą tarp aštuonių stipriausių Eurolygos komandų. Paskutiniąsias 4 reguliariojo sezono rungtynes laimėję žalgiriečiai ketvirtfinalio etape susitiks su Barselonos „Barcelona“ ekipa.



Prieš ketvirtfinalį savo spėjimus pateikė „Bayern“ vyr. treneris Andrea Trinchieri.

Italas mano, kad seriją laimės „Barcelona“ krepšininkai.

„Šioje serijoje triumfuos „Barcelona“ ekipa. Jie laimės 3:0 arba 3:1. Šarui bus sunkiau Kaune, bet „Žalgiriui“ pritrūks atkrintamųjų patirties“, - pareiškė italas.


Primename, kad legendinis krepšininkas Joe Arlauckas mano, kad katalonai laimės 3:1, o I. Sfairopoulos mano, jog Šarūno Jasikevičiaus kariauna gali kristi po leimiamos serijos kovos.

„Žalgiris“ yra pavyzdys šios lygos komandoms, kaip reikia augti ir daryti žingsnius į priekį. Šiais metais pasiektos atkrintamosios ir, deja, bet čia teks sustoti.

Mirotičius, Kaliničius, Laprovittola, Higginsas ir Vesely žaidė daugiau atkrintamųjų rungtynių nei visus oponentus kartu sudėjus ir tai šioje serijoje bus svarbiausias dalykas“, – sakė J. Arlauckas.

Eurolygos ketvirtfinalio serija vyks iki 3 pergalių. Reguliariajame sezone antrąją vietą užėmę „Barcelona“ krepšininkai pirmąsias dvejas rungtynes žais namų aikštelėje – balandžio 26 ir 28 dienomis.

Į „Žalgirio“ areną Eurolygos atkrintamosios varžybos atkeliaus gegužės 3 dieną. Jei prireiks ketvirtų rungtynių, jos Kaune bus žaidžiamos gegužės 5 d.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: