Serbijos krepšininkai – negailestingi „Žalgiriui“: kauniečių galimybėmis netiki nė vienas

Serbijos krepšininkai – negailestingi „Žalgiriui“: kauniečių galimybėmis netiki nė vienas

Zalgiris.lt ir stopkadras nuotr.

Sėkmingai šį sezoną rungtyniaujantis Kauno „Žalgiris“ iškovojo vietą tarp aštuonių stipriausių Eurolygos komandų. Paskutiniąsias 4 reguliariojo sezono rungtynes laimėję žalgiriečiai ketvirtfinalio etape susitiks su Barselonos „Barcelona“ ekipa.



Prieš ketvirtfinalį savo spėjimus pateikė buvę Serbijos krepšininkai - Igoris Rakočevičius, Vladimiras Micovas ir Nenadas Krstičius.

Visi jie netiki „Žalgirio“ galimybėmis serijoje nugalėti Šarūno Jasikevičiaus auklėtinius.

„Manau, kad „Barcelona“ laimės ketverių rungtynių serijoje. „Žalgiris“ apsunkins jų kelią link finalinio ketverto namų rungtynėse, bet tada Barselonos komanda reikalus sutvarkys sugrįžusi į savo aikštę“, - pareiškė V. Micovas.


„Kauniečius šiame sezone lydėjo sėkmė ir pasisekė patekti į atkrintamąsias. Tuo metu „Barcelona“ šį sezoną Eurolygoje žygiuoja užtikrintai. Serijos baigtis priklausys nuo to, ar „Žalgiriui“ pavyks laimėti Barselonoje. Manau, kad „Barcelona“ triumfuos 3-1 arba 3-2“, - kalbėjo 39 metų Nenadas Krstičius.

„Galvoju, kad „Barcelona“ laimės 3-1. Katalonai turi didesnį patirties bagažą bei žino, kaip reikia laimėti atkrintamosiose. „Žalgiris“ turi puikų sezoną, puikų trenerį Maksvytį, tad galbūt jie turės šiokį tokį šansą. Visgi „Barcelona“ savo patirties dėka turėtų žengti į Eurolygos finalinį ketvertą“, - teigė 45 metų I. Rakočevičius.

Eurolygos ketvirtfinalio serija vyks iki 3 pergalių. Reguliariajame sezone antrąją vietą užėmę „Barcelona“ krepšininkai pirmąsias dvejas rungtynes žais namų aikštelėje – balandžio 26 ir 28 dienomis.

Į „Žalgirio“ areną Eurolygos atkrintamosios varžybos atkeliaus gegužės 3 dieną. Jei prireiks ketvirtų rungtynių, jos Kaune bus žaidžiamos gegužės 5 d.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: