Š. Jasikevičius: „Man tai yra lengviausias finalo ketvertas”

Š. Jasikevičius: „Man tai yra lengviausias finalo ketvertas”

Ketvirtadienį oficialia spaudos konferencija startuoja Eurolygos finalo ketverto renginys Kaune.



Renginį vedė lietuviškų šaknų turintis Joe Arlauckas.

Jame dalyvavo ir „Barcelona” vyr. treneris Šarūnas Jasikevičius, kuris spinduliavo ramybe.

„Pirmiausiai, tai smagu čia būti. Sveikinimai Kaunui už šitą renginį. Yra dalykų, kurių negalime kontroliuoti, nėra blogai jausti įtampą, kartais tokių dalykų negalima suvaldyti, tai yra žaidimo dalis. Turime nusiraminti, būti kartu.


Man tai yra lengviausias finalo ketvertas, nes nereikia niekur vežti šeimos, viskas yra čia, man užtenka sumokėti už bilietus. Visa aplinka yra patogi, arena – lyg namai. Kol kas man viskas čia labai patogu. Tikiuosi, kad viskas bus gerai.

Pirmas finalo ketvertas Barselonoje buvo be galo sunkus, nežinojau ko tikėtis, nebuvo galimybių užmigti normaliai savaitę dėl nervų. Suprantu žaidėjus, kurie pasitinka savo pirmąjį finalo ketvertą. Taip, su kiekvienu finalo ketvertu būna vis lengviau. Dabar aš miegu puikiai, nes žinau, ko tikėtis. Aš net žinau, kokius klausimus jūs užduosite. Dabar yra lengva.

Reikia gyventi šiuo momentu ir atlikti geriausią darbą. Turime žaisti savo krepšinį bei nieko varžovams neatiduoti nemokamai, tai visada yra raktas į pergalę“, – teigė Šaras.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: