D. Motiejūnas: „Ačiū sirgaliams, kurie palaikė“

D. Motiejūnas: „Ačiū sirgaliams, kurie palaikė“

Kauno „Žalgirio“ arenoje penktadienį buvo sužaistas pirmasis Eurolygos pusfinalis, kuriame jėgas išbandė reguliariojo sezono čempionas Pirėjo „Olympiacos“ ir „Monaco“ su Donatu Motiejūnu. Staigmenos neįvyko – tik antrą sezoną Eurolygoje rungtyniaujanti Monako komanda neatsilaikė Graikijos klubui.



Pufinalio akistatą Pirėjo krepšininkai laimėjo 76:62 (14:20, 15:21, 27:2, 20:19).

D. Motiejūnas per 22 minutes pelnė 7 taškus (dvitaškiai 3/6, tritaškiai 0/2, baudų metimai 1/2), atkovojo 5 kamuolius ir surinko 5 naudingumo balus.

Po mačo lietuvis pasidalijo mintimis.


„Mintys dvipusiškos. Turėjome gerą pirmą rungtynių pusę ir tragišką antrą. Gaila, paleistas šansas, buvo geras šansas. Atrodė, kad viską darėme gerai, uždarėme jų lengvus taškus, įkirtinėjimus palei galinę liniją. Mes turėjome viską savo rankose po 20 minučių, per vieną ketvirtį viską palaidojome. Tokio lygio varžybose tiesiog neatleistina taip žaisti net kelias minutes.

Ačiū sirgaliams, kurie palaikė. Tikiuosi, kad jie taip pat palaikys „Barcelona“ klubą.

Manau, kad turėsime motyvacijos rungtynėse dėl trečios vietos. „Monaco“ antrą sezoną žaidžia Eurolygoje, o trečia vieta irgi yra garbinga. Žiūrint į ateitį, reikia rasti motyvacijos ir tokioje atmosferoje mokėti laimėti viską“, – kalbėjo lietuvis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: