Ch. Mateo: „Trokštu pasimėgauti šia naktimi“

Ch. Mateo: „Trokštu pasimėgauti šia naktimi“

Kauno „Žalgirio“ arenoje vykusiame Eurolygos finale titulų kolekciją papildė Madrido „Real“. Ispanijos klubas sekmadienį finale 79:78 nugalėjo Pirėjo „Olympiacos“ krepšininkus.



Madrido komanda Eurolygos čempione tapo vienuoliktą kartą. Tai yra geriausias skaičius tarp visų Europos klubų. Pastarąjį kartą Madrido ekipa triumfavo 2018 metais.

Po mačo „Real“ vyr. treneris Chusas Mateo pravirko spaudos konferencijoje.

„Dabar nėra lengva kalbėti. Viso sezono buvo daug pakilimų ir nuopuolių. Tai – sunkus sezonas su labai gražia pabaiga ir trofėjumi. Labai didžiuojuosi šių vyrukų dvasia. Jie išliko kartu iki galo net ir kai viskas sukosi bloga linkme. Jie niekada nepasidavė. Kai kažkas blogo atsitikdavo komandai, pavyzdžiui, traumos ar pralaimėjimai, komanda vis labiau artėdavo vienas su kitu.


Paskutinėse rungtynėse sugebėjome įveikti krepšinio mašiną „Olympiacos“. Vienintelius savo taškus Llullas pelnė pergalingu metimu – tai tarsi svajonė. Esu labai laimingas, todėl kaip ir minėjau, sunku kažką pasakyti. Labai džiaugiuosi dėl savo štabo, kurie sunkiai dirbo visą sezoną. Laimi taip, kaip dirbi. Niekada nepasidavėme. Labai visais didžiuojuosi. Dabar trokštu pasimėgauti šia naktimi“, - pasakojo specialistas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: