M. Schillerio niuksas kauniečiams: „Žalgirio“ vadovai patys nežinojo, ko nori“

M. Schillerio niuksas kauniečiams: „Žalgirio“ vadovai patys nežinojo, ko nori“

Zalgiris.lt nuotr.

Kaip jau rašėme, buvęs „Žalgirio“ vyr. treneris Martinas Schilleris šio sezono pradžioje buvo atleistas iš Saragosos „Casademont“ ekipos.



M. Schillerio auklėtiniai Ispanijos pirmenybėse patyrė keturius pralaimėjimus iš eilės.

Austras Ispanijos spaudai pareiškė, kad pakliuvo į nesėkmingą organizaciją.

„Kalbant apie „Casademont“, aš manau, kad netinkamu laiku atsidūriau netinkamoje vietoje. Klubas norėjo rezultato čia ir dabar, tačiau tai pasiekti pirmą sezoną tik atvykus yra ypač sudėtinga. Mano vizija paremta visam sezonui, o ne pirmam mėnesiui.     


Panašiai nutiko ir Kaune, kur „Žalgirio“ vadovai patys nežinojo, ko nori. Akivaizdu, kad „Žalgirio“ ir Saragosos ekipos organizacijos yra nesėkmingos, bent jau šiuo metu“, - pareiškė M. Schilleris.

Kiek anksčiau M. Schilleris savo įspūdžiais iš Lietuvos pasidalijo su Vokietijos spauda.

„Praėjusio sezono pradžia buvo chaotiška, o klubas nusprendė mane nušalinti nuo trenerio pozicijos. Tai buvo skaudi patirtis. Klubas nenorėjo ieškoti kitų išeičių, o pasirinko lengviausią kelią - atleisti mane. Tai yra nesolidu.

Pati šalis ir Kaunas yra nuostabi. Ten gyvena daug šiltų ir draugiškų žmonių. Tikrai dar grįšiu į Lietuvą“, - pasakojo M. Schilleris.

Primename, kad M. Schillerio ir Kauno „Žalgirio“ ginčas persikėlė į Tarptautinės krepšinio federacijos (FIBA) Arbitražo teismą.  

Krepsiniozinios.lt žiniomis, bylinėjimosi vis dar tęsiasi.

M. Schilleris „Žalgirio“ ekipoje uždirbo apie 20 tūkst. JAV dolerių per mėnesį, arba 200 tūkst. JAV dolerių per sezoną.

Krepsiniozinios.lt ir Krepsiniotrio.blogspot.com

Video rekomendacijos: