W. Tavaresas: nežinau, ar pratęsiu kontraktą su „Real“, NBA svajonė niekur nedingo

W. Tavaresas: nežinau, ar pratęsiu kontraktą su „Real“, NBA svajonė niekur nedingo

Madrido "Real" lyderis Walteris Tavaresas pareiškė, kad kol kas nėra pasirengęs svarstyti 2024 vasarą pasibaigiančio kontrakto su Eurolygos čempionais pratęsimo.



Žaliojo Kyšulio rinktinės žvaigždė neseniai turėjo galimybę persikelti į Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) lygą, tačiau Portlando "Trail Blazers" atbaugino didžiulė sutartyje su Ispanijos klubu numatyta išpirkos suma.

"Nežinau, ar pratęsiu kontraktą su "Real". Sutartis baiginėjasi, ir aš kol kas nežinau, ką pasakyti šiuo klausimu. Norėčiau tikėti, kad susitarsime, tačiau ir NBA svajonė niekur nedingo. Nepradėsiu išsisukinėti.

Ji liksiu, gerai, jeigu ne... Daugybę kartų sakiau, kad noriu grįžti į NBA, tačiau prieš priimant sprendimą reikia viską atidžiai apsvarstyti.


Situacija neaiški, tačiau esu ramus. Susikaupęs ties pasaulio čempionatu ir savo rinktine, o vėliau mėgausiuosi kiekviena klube praleista sekunde, iki pat paskutinių rungtynių", – teigia W.Tavaresas.

Milžinas savo jėgas jau stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje jau yra išbandęs 2015-2017 metais, kai Atlantos "Hawks" ir Klivlando "Cavaliers" gretose viso sužaidė 13 rungtynių.

Praėjusiame Eurolygos sezone 31-erių 220 cm ūgio vidurio puolėjas vidutiniškai per 25 minutes pelnė 11,2 taško (67,6 proc. dvit., 78 proc. baudų), atkovojo 6,9 kamuolio, atliko 1,5 rezultatyvaus perdavimo, blokavo 2,2 metimo ir rinko po 18 naudingumo balų.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: