K. Walkeris: „Kas gali būti geriau už Monaką? Mūsų laukia linksmas laikas“

K. Walkeris: „Kas gali būti geriau už Monaką? Mūsų laukia linksmas laikas“

Monaco nuotr.

Liepos pabaigoje kontraktą su Donato Motiejūno atstovaujamu Monako "AS Monaco" klubu pasirašęs keturiskart NBA "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis vos atskridęs į kunigaikštystę pasidalijo lūkesčiais iš būsimo debiuto Europoje.



"Tai didžiulis žingsnis, kažkas naujo man. Nekantraudamas laukiu galimybės vėl žaisti.  Kas gali būti geriau už Monaką? Tai bus linksmi laikai.

Man prireiks laiko adaptuotis, tačiau labai nekantrauju atsidurti naujoje aplinkoje. Noriu susitikti su savo komandos draugais, man reikės susipažinti su naujais žmonėmis, treneriai, gydytojais ir kitais.

Krepšinis visur vienodas. Štai dėl ko aš čia – atvykau žaisti krepšinį. Atvykau, kad pabandyčiau laimėti kuo daugiau rungtynių.


Tikiuosi, kad sugebėsiu padidinti Eurolygos populiarumą bei pagerinti komandos žaidimą. Tikrai tikiuosi, kad sugebėsiu tai padaryti", – optimistiškai kalbėjo K.Walkeris.

Praėjusiame NBA lygos sezone Dalaso "Mavericks" gretose 33-ejų 183 cm ūgio gynėjas sužaidė vos 9 rungtynes, vidutiniškai per 16 minučių įmesdavo po 8 taškus (25 proc. trit.), sugriebdavo 1,8 kamuolio ir atlikdavo 2,1 rezultatyvaus perdavimo.



Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: