Po Šaro atleidimo - netikėtos „Barcelona“ žaidėjų reakcijos

Po Šaro atleidimo - netikėtos „Barcelona“ žaidėjų reakcijos

Barcelona ir Instagram nuotr.

Birželio mėnesį „Barcelona“ ekipa atsisveikino su Šarūnu Jasikevičiumi, o jį komandoje pakeitė 44 metų specialistas Rogeris Grimau.



Š. Jasikevičius „Barceloną“ treniravo nuo 2020 metų.

Praėjus šiek tiek laiko, aiškėja, kaip į Šaro atleidimą reagavo buvę komandos žaidėjai.

„Mundo Deportivo“ žurnalistas Jose Ignacio Huguetas atskleidė, jog keli „Barcelona“ žaidėjai apsidžiaugė Š. Jasikevičiaus išvykimu.


„Žaidėjai pavargo nuo Jasikevičiaus. Jie norėjo pokyčių ir dabar yra laimingesni. Bent keli žaidėjai apsidžiaugė ir sveikino šį klubo sprendimą. Sunku žaisti pas trenerį, kuris ant tavęs rėkia devynis mėnesius“, – rašo Jose Ignacio Huguetas.

Visai nesenai apie Šarą pasisakė komandos senbuvis Alexas Abrinesas, kuris pareiškė, jog pokyčiai komandoje jam patinka.

„Rogeris Grimau yra labai artimas žmogus, kuris kalbasi su visais ir stengiasi viską paaiškinti pagarbiai. Jaučiu chemiją komandoje, mums treneris daug padeda. Ar jis kitoks nei Jasikevičius? Taip, visiškai.

Šaras yra ekspresyvesnis ir daugiau šaukia, prie Rogerio man patinka. To nesitiki ir sunku reaguoti po trejų metų su Šaru ir vienerių metų su Svetislavu Pešičiumi. Bet šie pokyčiai, žinoma, man patinka“, - kalbėjo A. Abrinesas.

Primename, kad Šaras ir „Barcelona“ nerado bendros kalbos dėl vizijos komplektuojant ateities komandos sudėtį. Taip pat Šarui netiko „Barcelona“ komandos pasiūlytas kontrakto dydis, todėl abi pusės nutarė pasukti skirtingais keliais.

Kaip jau rašėme, artimiausią sezoną Š. Jasikevičius nusprendė praleisti be darbo.

Praėjusį sezoną „Barcelona“ Eurolygoje užėmė ketvirtą vietą, Karaliaus taurės neperžengė ketvirtfinalio barjerą, o vietiniame čempionate iškovojo aukso medalius.


Vadovaujama lietuvio Katalonijos sostinės ekipa dukart laimėjo vietines pirmenybes ir du sykius kėlė į viršų Karaliaus taurę.

Eurolygos finalo ketverte žaista tris kartus, bet nė sykio nepavyko iškovoti titulo.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: