„Virtus“ savininkas apie S. Scariolo: „Jis elgėsi su „Virtus“ kaip su antros lygos komanda“

„Virtus“ savininkas apie S. Scariolo: „Jis elgėsi su „Virtus“ kaip su antros lygos komanda“

Kaip jau rašėme, Bolonijos „Virtus“ netikėtai atleido vyr. trenerį Sergio Scariolo, o jo vietą užėmė Luca Banchi.



Primename, kad „Virtus“ savininką supykdė S. Scariolo pasisakymai per spaudos konferenciją. Čia 62 metų treneris reiškė nepasitenkinimą situaciją dėl to, kad sudėtį formavo komandos vadovai, todėl visi klausimai apie sudėtį turėtų būti nukreipti ekipos vadovams, o ne jam.

Dabar apie tai pasisakyti nusprendė ir pats „Virtus“ savininkas Massimo Zanetti. Jis atviravo apie šią keistą situaciją su S. Scariolo.

„Aš vis dar laikau Sergio puikiu treneriu, tačiau kiekviena draugystė kažkada baigiasi. Privalome nepamiršti ir tų susitikimų su „Toronto Raptors“ ir Madrido „Real“. Jis elgėsi su „Virtus“ kaip su antros lygos komanda. „Virtus“ turi didžiausią fanų bazę Italijoje. Aš laikau mūsų klubą svarbiausiu šalyje. Negali elgtis su šiuo klubu kaip su bet kokiu kitu.


Scariolo nenorėjo matyti komandoje Milošo Teodosičiaus ir Marco Belinelli, nes jie jam buvo per seni. Abiem žaidėjams siūlėme pratęsti sutartis ir esame laimingi, kad Belinelli liko klube. Galvoju, kad jam asmeniškai yra geras sprendimas grįžti į Belgradą. Ir nepaisant jo išvykimo, komanda yra stipri“, - teigė M. Zanetti.

Bolonijoje S. Scariolo dirbo nuo 2021 metų.

„Virtus“ yra pirmasis Kauno „Žalgirio“ varžovas naujajame Eurolygos sezone.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: