Katalonai nori atgal Š. Jasikevičiaus ir išpeikė R. Grimau: „Jis atrodė itin graudžiai“

Katalonai nori atgal Š. Jasikevičiaus ir išpeikė R. Grimau: „Jis atrodė itin graudžiai“

Barcelona nuotr.

Kaip jau rašėme, Ispanijos Supertaurės pusfinalyje „Barcelona“ ekipa 80:90 krito prieš Madrido „Real“ ir pasitraukė iš kovos dėl pirmo sezono trofėjaus.



Tai buvo Rogerio Grimau oficialus debiutas prie komandos vairo. Paskutinį kartą „Barcelona“ į Supertaurės finalą nepateko 2018 metais.

Praėjus šiek tiek laiko, pasisakyti nusprendė ir pats „Barcelona“ vyr. treneris Rogeris Grimau.

Jis tikino, kad šios nesėkmes neverta sureikšminti.


„Apmaudu pralaimėti ir nepatekti į finalą, tačiau visi pamiršta, kad esame kartu labai trumpą laiką. Sulipdyti komandą reikės laiko ir kantrybės. Tikiuosi, kad tai įvyks kiek įmanoma greičiau. Esu optimistas. Turime dar laiko ir jį teisingai išnaudosime“, - kalbėjo R. Grimau.

Tuo metu savo įžvalgas pasidalijo Madrid-Barcelona.com apžvalgininkas Fede Peris. Jis kirto „Barcelona“ komandos vadovams, kurie nusprendė atleisti Šarą.

„Nebėra Mirotičiaus ir Jasikevičiaus, nebėra ir pergalių. Nebėra jokio „Barcos“ projekto. Ir dėl to kaltas yra Joanas Laporta.

Po visų šią vasarą atliktų pakeitimų jau pirmose rungtynėse su Madrido „Real“ buvo aišku, kad komandos lygis drastiškai nukrito ir bus sunku kovoti dėl svarbiausių sezono tikslų ir titulų.

Realybė tokia, kad Šaras sugebėdavo atvesti „Barcelona“ į Eurolygos finalo ketvertus. Jis rėkė ant žaidėjų ir šie jausdavosi blogai. Dabar turi trenerį, kuris nei šaukia, nei atrodo, kad kažką daro.

Rogeris Grimau Mursijoje prieš „Real“ strategą Chuso Mateo atrodė itin graudžiai. Neabejoju, kad pusfinalio mače prieš „Real“ daugelis „Barcos“ sirgalių pagalvojo apie Šarą ir jo grįžimą į komandą“, - rėžė F. Peris.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: