Išparduoti visi bilietai į pirmąsias „Žalgirio“ Eurolygos namų rungtynes

Išparduoti visi bilietai į pirmąsias „Žalgirio“ Eurolygos namų rungtynes

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ gerbėjai nuo pat sezono pradžios tęsia praėjusio sezono tradicijas ir šluoja bilietus į Eurolygos namų rungtynes „Žalgirio“ arenoje.



Praėjusiame sezone Nemuno saloje per Eurolygos namų rungtynes „Žalgirio“ arena pilna nebuvo vos kartą, o visus bilietus sirgaliai išpirkdavo likus net ir keliems mėnesiams iki būsimų rungtynių pradžios.

Likus kiek daugiau nei 2 savaitėms, visi bilietai jau išparduoti į pirmąsias Eurolygos namų rungtynes su Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipa.

Tiesa, kelis paskutiniuosius paketus (rungtynių + autobuso bilietas) į šias rungtynes gali įsigyti „Žalgirio ekspresu“ iš Vilniaus, Vievio, Elektrėnų, Žiežmarių, Alytaus, Prienų, Druskininkų, Vilkaviškio ar Marijampolės ketinantys atvykti gerbėjai.


Spalį kauniečių laukia ir dar vienas Eurolygos namų mačas, kai spalio 27-ąją mieste viešės Valensijos „Basket“ krepšininkai. Bilietus galima įsigyti paspaudus čia.

Žalgiriečius oficialiose rungtynėse gyvai pamatyti bus galima ir anksčiau – spalio 1 d. „Žalgirio“ arenoje laukia dvikova su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipa.

Tarp Eurolygos namų rungtynių Kazio Maksvyčio auklėtinių taip pat lauks ir keletas Lietuvos čempionato namų rungtynių. Lietuvos čempionus Kaune egzaminuos Jonavos „CBet“ (spalio 15 d.) ir Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (spalio 29 d.).

Taip pat, Kauno „Žalgiris“ kartu su ilgamečiu partneriu „West Express“ kviečia skristi į Boloniją ir komandą palaikyti spalio 5 dienos Eurolygos išvykos rungtynėse su „Virtus“ ekipa.

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: