I. Brazdeikis: „Olympiacos“ klubui atiduosiu visą savo širdį ir sielą“

I. Brazdeikis: „Olympiacos“ klubui atiduosiu visą savo širdį ir sielą“

Kaip jau rašėme, Kauno „Žalgirio“ gynėjas Ignas Brazdeikis oficialiai paliko komandą ir apsivilko Pirėjo „Olympiacos“ ekipos marškinėlius.



Lietuvis pirmadienį dalyvavo savo pirmoje „Olympiacos“ treniruotėje bei pasidalino savo įspūdžiais.

I. Brazdeikis teigė, kad yra laimingas vilkėdamas „Olympiacos“ marškinėlius bei patikino, kad yra pasiruošęs atiduoti visą save siekiant pergalių.

„Viskas įvyko labai greitai. Abi komandos buvo Kipre ir todėl viską turėjome sutvarkyti greitai. Smagu, kad sandoris įvyko ir kad dabar galiu būti Atėnuose.


Nelengva bus įsibėgėti. Nerungtyniavau kelias savaites. Atvykau čia ir pradėjau dirbti pagal individualią programą. Dar kartą esu dėkingas klubams, kad esu čia. Laukia įdomi kelionė.

Sulaukiau daug palaikymo žinučių iš „Olympiacos“ sirgalių ir tai yra neįtikėtina. Džiaugiuosi, kad esu čia. „Olympiacos“ klubui ir sirgaliams atiduosiu visą savo širdį ir sielą“, - teigė I. Brazdeikis.



Prie „Žalgirio“ 2022 m. vasarą prisijungęs I.Brazdeikis debiutiniame savo Eurolygos sezone per rungtynes rinkdavo po 11,6 taško, atkovodavo po 2,9 kamuolio ir atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

„Betsafe-LKL“ čempionate jis pelnydavo po 8,6 taško, atkovodavo po 2,9 kamuolio ir atlikdavo po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: