I. Brazdeikis dėkojo „Žalgiriui“: „Jie kantriai mane palaikė, kai aš dariau klaidas“

I. Brazdeikis dėkojo „Žalgiriui“: „Jie kantriai mane palaikė, kai aš dariau klaidas“

Kaip jau rašėme, Kauno „Žalgirio“ gynėjas Ignas Brazdeikis oficialiai paliko komandą ir apsivilko Pirėjo „Olympiacos“ ekipos marškinėlius.



Lietuvis jau dalyvauja „Olympiacos“ individualiose treniruotėse.

Krepšininkas sutiko atsakyti į „Eurohoops“ klausimus bei atskleidė, jog buvo patenkintas savo tobulėjimu Kaune.

„Mano branda atėjo, nes žaidžiau keliose komandose, skirtingose lygose, daug keliavau. Įsisavinu tai, ką žmonės man aiškina ir pasakoja. Buvau šalia puikių trenerių, o dabar būsiu šalia trenerio Bartzoko. Iš jo tikiuosi išmokti absoliučiai visko, ką jis man galės duoti.


Krepšinį pradėjau žaisti Toronte. Šalia namų turėjome visą krepšinio aikštelę. Ten praleidau valandų valandas ir taip atėjo meilę šiai sporto šakai.

Sunkus darbas man yra malonumas. Daug dirbdamas gaunu pasitenkinimą, ypač tada, kai pamatau įdėto darbo rezultatus. Esu pasirengęs daug dirbti.

„Žalgiryje“ prireikė šiek tiek laiko, kol supratau sistemą ir intensyvumą, bet galiausiai radau savo kelią ir tobulėjau. Dabar yra žymiai lengviau, nes žinau, ko tikėtis Eurolygoje.

Žaisti gimtinėje buvo tikrai tarsi komforto zona ir geriausias pasirinkimas, ypač pirmiems metams Europoje. Jie kantriai mane palaikė, kai aš dariau klaidas. Už tai juos labai vertinu ir esu dėkingas. Nuo to laiko tikrai esu užaugęs“, - kalbėjo I. Brazdeikis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: