K. Maksvytis: apie F. Campazzo stabdymą ir dvigubą išvyką į Ispaniją (VIDEO)

K. Maksvytis: apie F. Campazzo stabdymą ir dvigubą išvyką į Ispaniją (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pasitinka pirmąją dvigubą Eurolygos savaitę naujajame sezone.



Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje susikaus su Madrido „Real“ ir „Baskonia“ ekipomis.

Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyr. treneris K. Maksvytis teigė, kad nugalėti „Real“ bus labai sudėtinga.

„Eurolygos čempionai, nėra ką daugiau sakyti. Negana to, komandą papildė Facundo Cmpazzo, kuris bet kurią komandą sustiprintų. Visi susižaidę, tas pats Campazzo iš „Real“ sistemos. Žaidžia greitai, gerai dalinasi kamuoliu. Madride visada sunku žaisti, tad laukia sunkios rungtynės.


Bandysime sulėtinti žaidimą, sulėtinti jų puolimą. Jie sumeta labai daug taškų. Nežinau, ar įmanoma juos visai uždengti, bandysime juos pristabdyti, o tada patys atakuoti.

Campazzo daug pridėjo „Real“ komandai. Jis gynyboje spaudžia kamuolį, bando perimti kamuolį, ginasi prieš stipriausius varžovų gynėjus. Puolime pagreitina žaidimą, kamuolys juda greičiau. Jis sukuria daug progų kitiems ir aštrina žaidimą.

Dėl naujoko paieškų, tai niekas nesikeičia. Kai turėsime kažką, informuosime visuomenę ir gerbėjus apie pokyčius komandoje.

Taip, visi yra sveiki ir pasiruošę žaisti. Vakar davėme pailsėti Ulanovui ir Šmitui, o kitiems žaidėjams pavyko padalinti laiką, kurie nebuvo tokiame gerame ritme. Taip kad iš tų keturių rungtynių maratono jau dvi praėjo. Tikimės ir toliau pratęsti, nors bus labai sunku“, - teigė K. Maksvytis.


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: