„Žalgirio“ fanai po pralaimėjimo: „Gėdos nepadarėme“

„Žalgirio“ fanai po pralaimėjimo: „Gėdos nepadarėme“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (2-1) krepšininkai patyrė pirmą nesėkmę Eurolygos sezone. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 79:93 (19:25, 24:28, 19:19, 17:21) nusileido Eurolygos čempionei Madrido „Real“ (3-0) ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Prisiminkime - Real Eurolygoje paliko Barca be titulo ir Šarą be darbo. Ir su didesniu už Real biudžetu. Tai geriausia komanda kuri tapo dar geresnė. Tai žinant, nėra labai skaudus pralaimėjimas. 2-1, kuris galėjo būti 0-3. Viskas gerai“, - rašė Feliksas.


„Nuo potencialių šio sezono čempionų gaut 14 taškų, nėra taip blogai“, - komentavo Sandra.

„Net neverta sureikšmint šio pralaimėjimo, tokioj sezono stadijoj, neišlaikys realas vistiek tokio tempo, ateis toji duobytė, pasipils pralaimėjimai, traumikės ir t.t, anksti dar čia kalbėt apie įveikiamumus ir neįveikiamumus, kovą davėm, krito jiems viskas, mums prasčiau, stebuklo nematau, ketvirtadienį lošime su savo lygio komanda ir ten pajudėsim rimčiau“, - rėžė Lukas.

„Ačiū už puikią kovą žalgiriečiams, bet tokios formos Realas sunkiai įkandamas bet kuriai eurolygos ekipai įskaitant ir Žalgirį. Nieko netikėto neįvyko, o dabar pamirštam ir kimbam į atlapus Baskonijai, kuri yra mūsų lentynos komanda“, - komentavo Povilas.

„Lošėm prieš elitinę komandą, viską patys savo akim matėm. Šeip ir Arno trūko, pataikymo, bet visgi svarbu kad užsidegimo turim, kitas Ispanijoj imsim“, - savo mintis išdėstė Živilė

„Manau situacija reali. Pagarba už kovą dar ir be Butkės. Realas atrodo stiprus visose pozicijose. Gal mums dar vieno kurėjo, o ne atakuojančio?“, - mintimis dalinosi Zigmas.

„Reikia naujo aukštaūgio, kuris galėtų ne tik gintis, bet ir pelnyti taškus“, - rašė Linas.

„Tikrai šaunuoliai vyrai. Kaip prieš Realą nebuvo taip blogai. Bravo“, - gyrė Ramunė.


„Kaip ir neblogai, tik reikia pataikyti, toks žaidimas“, - komentavo Arūnas.

„Buvo galima nujausti, kad prieš čempionus taip ir bus“, - savo mintis išdėstė Tautvydas.

„Normaliai, gėdos nepadarėme“, - mintimis dalinosi Laimonas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: