G. Žiemeliui nepatiko kalbos apie Dubajaus komandą Adrijos lygoje

G. Žiemeliui nepatiko kalbos apie Dubajaus komandą Adrijos lygoje

Kaip jau rašėme, Ispanijos naujienų portalas „Encestando“ praneša, kad Eurolyga nusprendė ateityje priimti dvi naujas komandas.



Tai - Paryžiaus „Paris“ ir Dubajaus komandą, kuri atsiras jau netrukus.

Pasak „Encestando“, naujasis Dubajaus projektas siejamas su serbų krepšinio žmonėmis.

Tuo metu Adrijos lygos direktorius Milija Vojinovičius patvirtino, kad naujasis Dubajaus projektas išreiškė norą žaisti Adrijos lygoje.


„Esame pasiruošę priimti Dubajaus komandą į savo šeimą. Turėjome pokalbius ir susitarėme dėl kai kurių dalykų“, - kalbėjo M. Vojinovičius.

Į šias žinias sureagavo ir Vilniaus „Wolves“ savininkas Gediminas Žiemelis.

„Dubajaus komanda Adrijos lygoje. Apie tai norėčiau pakomentuoti.

Negali kitos lygos komanda žaisti trečioje šalyje oficialių rungtynių, kol nėra JAE federacijos pritarimo. Žinau, kad tokio pritarimo JAE krepšinio federacija nėra išdavusi ir, mano žiniomis, stebisi tokiais pranešimais.

Tam, be kitą ko, turėtų gauti dar visų septynių JAE lygos komandų žodinį ir raštišką pritarimą. Kol kas visos JAE lygos komandos yra valstybinės, tai apsunkina situaciją. Nesvarbu, kad komanda gali pasiūlyti ir ten norėtų žaisti rusai, serbai ir t.t.

Gali būti rengiamos tik parodomosios, o ne oficialios rungtynės. Panašiai kaip futbolo Čempionų lyga neleidžia žaisti oficialių rungtynių Saudo Arabijoje (tik čia į priešingą pusę veikia)“, – rašė G. Žiemelis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: