K. Maksvytis apie Valensijos ekipą: „Laukia nelengvas mačas“ (VIDEO)

K. Maksvytis apie Valensijos ekipą: „Laukia nelengvas mačas“ (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ penktadienį sieks iškovoti ketvirtą pergalę Eurolygoje. Kazio Maksvyčio auklėtiniai namuose susikaus su „Valencia“ krepšininkais.



Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyr. treneris K. Maksvytis pasidalijo mintimis apie būsimą varžovą ir Eurolygos trenerių pokyčius.

„Atvyksta stiprus varžovas, esantis gerame ritme, kaip ir mes laimėjęs tris kartus. Manau, „Valencia“ sustiprėjo nuo praėjusio sezono. Lyginant su praėjusiais metais, komanda pridėjo atletiškumo. Jie yra labai universali komanda, tipiška ispaniškam žaidimui. Tokia įdomi komanda, kurią mūsų skautams nėra lengva analizuoti. Laukia nelengvas mačas.

Brandonas Daviesas žaidžia neblogai, bet neblogai atrodo ir Damienas Inglisas. Aukštaūgiai pridėjo atletiškumo ir dydžio. Jie turi turi metančių aukštaūgių, nors žaidžia ir po krepšiu. Viena iš daugiausiai Eurolygoje centruojančių komandų.


Kamuolys dažniausiai būna Chriso Joneso rankose. Taip pat Stefanas Jovičius kyla nuo suolo. Turi nemažai ginklų, specialių derinių metikui Kassiusui Robertsonui“, - kalbėjo K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: