P. Motiejūnas: „Šiuo metu Eurolyga neketina plėstis“

P. Motiejūnas: „Šiuo metu Eurolyga neketina plėstis“

LKL nuotr.

Eurolygos generalinis direktorius Paulius Motiejūnas paneigė gandus, kad jau kitą sezoną Eurolygoje gali žaisti Paryžiaus, Londono ar Dubajaus ekipa.



Tai reiškia, kad kitą sezoną Eurolyga neplanuoja plėstis.

Tiesa, buvęs Kauno „Žalgirio“ vadovas patvirtino, jog vyksta derybos su Dubajumi.

„Šiuo metu neketiname plėstis. Kitą sezoną apie tai negalvojame. Akivaizdu, kad Londonas ir Paryžius yra pagrindinės rinkos. Manome, kad tai būtų puiki proga augti, tačiau tam dar nėra tinkamas laikas. Mes esame laimingi, kad abu šie miestai turi komandas Europos taurėje, kas yra pirmas žingsnis link žaidimo Eurolygoje.


Žiniasklaida, kuri teigia, kad Paryžius gaus „Wild card'ą“ į kito sezono Eurolygą yra netiesa. Jie į Eurolygą gali patekti tik, jei triumfuos Europos taurės turnyre. Mes analizuojame rinkas ir stebimi komandas, bet kalbėti apie vardinį kvietimą nėra teisinga.

Taip, mes palaikome ryšį su Dubajaus atstovais. Vidurio Rytų rinka yra įdomi, į ją žiūri NBA, futbolo bei kitų sporto šakų atstovai. Eurolyga nėra išimtis. Mes tikimės, jog ją sėkmingai išanalizuosime ir suprasime. Kai bus laikas, mes padarysime pristatymą klubams, kai tik viskas bus baigta“, - teigė P. Motiejūnas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: