K. Maksvytis: „Anadolu Efes“ yra žvėris, kuris bet kada gali pabusti“

K. Maksvytis: „Anadolu Efes“ yra žvėris, kuris bet kada gali pabusti“

Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienį žais dar vienas Eurolygos rungtynes. Kazio Maksvyčio auklėtiniai svečiuose susikaus su Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkais.



Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ strategas K. Maksvytis

„Išvykoje žaisime prieš varžovą, kuris dar turbūt ieško savo žaidimo. Tai talentinga ekipa, ypač puolime. Jie to savo talento dar neatskleidė, nors suprantame, kad jis yra begalinis.

Žinome, kad didžioji dalis žaidėjų išliko nuo praėjusio sezono čempioniškos ekipos. Tai yra pavojingas varžovas, kuris kiekvienose rungtynėse gali iššauti. Turėsime vengti taškų lenktynių, mažinti atakų skaičių, kad šiek tiek daugiau pradėtume rungtynes nuo gynybos.


„Anadolu Efes“ stringa visur, o ypač - puolime. Puolimas yra jų arkliukas. „Anadolu Efes“ yra žvėris, kuris bet kada gali pabusti.

Pabandysiu paprieštarauti dėl „duobelės“. Ką reiškia „duobelė“? Kad pralaimėjome ketvirtą kėlinį prieš ASVEL reiškia duobelė? Tos duobelės... Sezonas yra ilgas. Su „Valencia“ buvo duobelė, o prieš ASVEl buvo nedidelė rungtynių atkarpa, kuri kainavo mums pergalę. Tokių skambių pavadinimų kaip duobelės nenorėčiau, kad būtų įvardijama. Turėjome problemų ir su traumelėmis. Man atrodo, kad komanda yra gerame lygyje, gal kažkuriuo momentu atsipalaidavo, bet to duobele nepavadinčiau“, - teigė K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: