Graikijos spauda atskleidė, kokia yra M. Grigonio išpirkos suma

Graikijos spauda atskleidė, kokia yra M. Grigonio išpirkos suma

Panathinaikos nuotr.

Kauno „Žalgirio“ ekipa sezono pradžioje netikėtai neteko savo puolėjo Igno Brazdeikio. Lietuvis už išpirką iškeliavo į Pirėjo „Olympiacos“ komandą.



Nors „Žalgiris“ jau pradėjo ieškoti pamainos I. Brazdeikiui, tačiau artimiausiu metu naujoko Kaune neišvysime.

Tiesa, „Žalgiris“ ir toliau aktyviai stebės rinką bei atsiradus tinkamam žaidėjui, nedelsiant sudarys kontraktą.

Kiek anksčiau rašėme, kad pasak „Novasports“, „Žalgiris“ buvo susisiekęs su Atėnų „Panathinaikos“ dėl Mariaus Grigonio, tačiau artimiausiu metu šio krepšininko Kaune nepamatysime.


„Panathinaikos“ atstovas „Paonews“ portalui teigė, kad lietuvis ir toliau vilkės komandos marškinėlius, nebent už jį bus sumokėta išpirkos suma.

Tuo metu Graikijos spauda informuoja, kad komandos, kurios nori išpirkti M. Grigonio kontraktą, turės pakloti 500-600 tūkst. eurų.

Tiesa, išpirkos suma gali būti ir mažesnė, jei klubai rastų bendrą sutarimą.

Verta paminėti, kad M. Grigonis „Panathinaikos“ klube šį sezoną gaus apie 900 tūkst. eurų.

„Novasports“ prideda, kad toks Graikijos komandos pasiūlymas nesudomino „Žalgirio“, kurie M. Grigonio kandidatūrą nagrinės tik tada, jei „Panathinaikos“ jį sutiks paleisti be išpirkos sumos.

Šį sezoną M. Grigonis Eurolygoje vidutiniškai per 30 minučių įmeta po 11,4 taško, atkovoja po 3,1 kamuolio, atlieka po 1,3 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 10,7 naudingumo balo.

Graikijos lygoje mūsiškis vidutiniškai per 20 minučių pelno po 11,4 taško, atkovoja po 3 kamuolius, atliekda po 1,6 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 14,4 naudingumo balo.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: