K. Maksvytis: apie „Panathinaikos“, M. Grigonį ir P. Jankūno filmą

K. Maksvytis: apie „Panathinaikos“, M. Grigonį ir P. Jankūno filmą

Kauno „Žalgirio“ ekipa trečiadienį žais dar vienas Eurolygos rungtynes. Šįkart kauniečiai svečiuose susikaus su Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkais.



Abi komandos savo sąskaitose turi po tris pergales ir keturis pralaimėjimus

Prieš šias rungtynes savo mintimis pasidalijo „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis.

„Tai yra įdomi komanda. Žaidėme prieš „Anadolu Efes“, kur panašūs žaidėjai, panašus žaidimo stilius. Daug metančių žaidėjų, daug laisvos kūrybos, daug du prieš du žaidimo situaciją. Kažkiek turi netekčių 3-4 pozicijose, bet jas labai gerai užpildo Mitoglou, jis vienas pagrindinių žaidėjų.


Dabar Grigonis yra geroje formoje, daugiausiai laiko žaidžia žaidžia trečioje pozicijoje. Žinoma, yra daug kitų pavojingų žaidėjų, pradedant Slouku, Grantu, Vildoza ir kitais. Po krepšiu turi galingus aukštaūgius. Tai yra gera, įdomi, labiau į puolimą orientuota komanda.

Grigonis gauna daug žaidimo laiko ir matosi, kad yra gerame ritme, pataiko tritaškius. Jis dalijasi lyderio vaidmenį ir su kitais mažiukais. Marius yra geroje formoje ir reikės jį stabdyti.

Išvykus Ignui jau neturėjome laiko to padaryti. Jei viskas būtų įvykę anksčiau ir Marius neturėtų didesnės rolės, tai gal viskas kitaip būtų pasisukę. Kai išvyko Ignas, Marius jau buvo įsipaišęs į komandą, o ir Eurolygos langai užsidarinėjo.

Pauliaus Jankūno filmas patiko, tai buvo dar vienas gerų emocijų, motyvacijos pliūpsnis. Paliesta šeimos, Kauno, Vilniaus-Kauno temos. Buvo labai smagu žiūrėti, daug emocijų ir jaudinančių akimirkų“, - kalbėjo K. Maksvytis.


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: