E. Atamanas prisibijo „Žalgirio“: „Mūsų laukia sudėtingos rungtynės“

E. Atamanas prisibijo „Žalgirio“: „Mūsų laukia sudėtingos rungtynės“

Trečiadienį Eurolygoje įvyks Kauno „Žalgirio“ ir Atėnų „Panathinaikos“ ekipų mačas, o prieš šias rungtynes savo mintimis pasidalijo PAO vyr. treneris Erginas Atamanas.



Jis tikisi sudėtingos kovos.

„Visos komandos Eurolygoje nori pergalių kiekvienose rungtynėse. Nėra skirtumo, ar yra trijų pralaimėjimų, ar dviejų pergalių serija. Mūsų laukia sudėtingos rungtynės. „Žalgiris“ yra gera komanda, turi patyrusių žaidėjų. Evansas yra pagrindinis jų lyderis, pataikyti gali ir Dimša ar Šmitas. Ulanovas taip pat gali kelti pavojų.

Antrus metus jie pasitinka su beveik ta pačia sudėtimi. Jie žino, kaip žaisti, tad ankstesni rezultatai neturi reikšmės. Jiems pastaruoju metu nesiseka, tačiau viena iš nesėkmių patirta išvykoje prieš „Anadolu Efes“. Šios rungtynės bus sunkios“, - kalbėjo E. Atamanas.


E. Atamanas pasisakė ir apie Kendricką Nunną.

„Net jei į komandą atvyktų Stephenas Curry ar LeBronas Jamesas, jiems nebūtų lengva per savaitę įsilieti į sistemą. Nei jam pačiam, nei mums nėra lengva per tiek laiko jį padaryti sistemos dalimi. Nunnas yra puikus žaidėjas, bet jam reikia laiko“, - teigė specialistas.

Primename, kad „Žalgiris“ ir „Panathinaikos“ savo sąskaitoje turi po tris pergales ir keturis pralaimėjimus.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: