K. Maksvytis apie įžaidėjo paieškas: „Kyla ir tokių minčių“ (VIDEO)

K. Maksvytis apie įžaidėjo paieškas: „Kyla ir tokių minčių“ (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ penktadienį žais devintojo turo rungtynes. Kazio Maksvyčio auklėtiniai namuose susikaus su Miuncheno „Bayern“ krepšininkais.



Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyr. treneris K. Maksvytis teigė, kad neatmeta galimybės ieškoti pastiprinimo įžaidėjo pozicijoje.

„Bayern“ yra panašioje situacijoje kaip ir mes, išskyrus praėjusias rungtynes. Ši komanda dar turbūt yra savęs ieškojimo kelyje. Labai atletiška komanda, turinti aukštus žaidėjus bei esanti viena pirmųjų Eurolygoje pagal atkovotus kamuolius. Turbūt nieko naujo nepasakysiu – norėdami laimėti, turėsime būti tokie pat fiziški, susitvarkyti su atkovotais kamuoliais ir sumažinti klaidų skaičių.

Ne visada tai pavyksta, turbūt visiems treneriams ir visoms komandoms, ne tik mums. Paskutinėse rungtynėse gana neblogai sekėsi, atvirkščiai, trūko tokios koncentracijos, kad atsiplėšti, pasidaryti didesnį skirtumą. Krepšinis yra, kaip kažkas yra pasakęs, atkarpų žaidimas.


Carseno Edwardso forma šiuo metu yra gera. Tai tipinė situacija, kai amerikietis atvyksta į Eurolygą. Pirmas sezonas buvo apšilimo, o šiemet rungtyniauja jau gerai. Aštrus, nors ir yra mažiukas, labiau yra atakuojantis, tas, kuris renka taškus. Jis yra gana neblogoje formoje.

Žinoma, mes reaguojame į situaciją. Toks ir buvo mūsų planas, kad per tas rungtynes pasižiūrėtume, kurioje pozicijoje matome didžiausias spragas. Dėl įžaidėjo paieškos, tai kyla ir tokių minčių“, - teigė K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: