K. Maksvytis apie naujoko paieškas: „Vyksta intensyvios paieškos“

K. Maksvytis apie naujoko paieškas: „Vyksta intensyvios paieškos“

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ ekipa žais dar vienas Eurolygos rungtynes. Šįkart kauniečiai svečiuose susikaus su  Pirėjo „Olympiacos“ ekipa.



Žalgiriečiai savo sąskaitoje turi keturias pergales ir penkis pralaimėjimus. Tuo metu „Olympiacos“ iškovojo penkias pergales ir pralaimėjo keturis kartus.

Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis pasisakė apie „Olympiacos“ ir naujoko paieškas.

„Jie, skirtingai nei mes, neužtikrintai pradėjo, bet iškovojo paskutines pergales. Jie išlaikė komandos branduolį, išlaikė braižą. Elitinė Eurolygos komanda, turinti dominuojančius aukštaūgius. Jie gerai susižaidę, gerai judina kamuolį.


Viena iš tų komandų, prieš kurias nėra lengva žaisti. Iš savo pusės stengsimės stabdyti jų kamuolio judėjimą, aukštaūgių dominavimą po krepšiu. Jie ne tik pelno taškus ir atkovoja kamuolius, bet ir gerai skirsto perdavimus. Sunki išvyka, bet neturime kur trauktis. Bandysime nugalėti.

Dėl Mitrou-Longo. Tai negaliu komentuoti tos informacijos, kurios nežinau. Greičiausiai tai kažkiek pastūmėjo. Pasinaudodamas proga pasakysiu, kad Nazas yra geras žaidėjas, geras komandos draugas, juodadarbis tiek aikštėje, tiek už jos ribų, gero charakterio. Bet nei jis, nei mes nebuvome patenkinti. Gaila, bet teko su juo išskirti. Gali būti, kad ir „Olympiacos“ dėmesys pastūmėjo jį paleisti.

Paskubins ir paskubino, dabar vyksta intensyvios naujoko paieškos. Dabar mums netgi fiziškai trūksta tokios pozicijos patyrusio žaidėjo. Kelias rungtynes galime atsilaikyti, bet tikrai reikia papildymo ir ties tuo labai dirbame.

Nors ir vieno. Pradžiai nors vieno, bet dirbame ties šiuo klausimu“, - pasakojo K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: