G. Bartzokas: „Mitrou-longas yra saugus pasirinkimas“

G. Bartzokas: „Mitrou-longas yra saugus pasirinkimas“

Penktadienį Pirėjo „Olympiacos“ ekipa namuose Eurolygos rungtynėse susikaus su Kauno „Žalgirio“ krepšininkais.



Žalgiriečiai savo sąskaitoje turi keturias pergales ir penkis pralaimėjimus. Tuo metu „Olympiacos“ iškovojo penkias pergales ir pralaimėjo keturis kartus.

Prieš šias rungtynes „Olympiacos“ vyr. treneris Georgios Bartzokas pasisakė apie naujoką Nazą Mitrou-Longą.

„Mitrou-Longas dar nesitreniravo su komanda, nes jam ketvirtadienį dar bus atlikta medicininė patikra. Jis šiandien į treniruotę atvyko ne sportuoti, o susipažinti su komandos draugais. Aš labai patenkintas šiuo mūsų pasirinkimu. Tai buvo saugus pasirinkimas. Labai svarbu, kad jis yra graikas ir turės Graikijos pasą.


Žiūrint į konkurencingumą, man, kaip žaidėjas, jis labai patinka. Jis puikiai žaidžia abejose aikštelės pusėse, o tai man visada yra svarbu. Jis bus žmogus, kurį mylės visa komanda.

Pirmiausia, tai yra žaidėjas, kuris visada žaidžia su puikiu intensyvumu ir energija. Jis yra komandiškas žaidėjas, gerai spaudžia kamuolį ir yra geras metikas. Jis daug metų buvo NBA komandų radare. Jis turi gerą charakterį. Manau, tai buvo saugus pasirinkimas“, - pasakojo G. Bartzokas.

Treneris pasidalijo mintis ir apie „Žalgirį“.

„Kauniečiai visada žaidžia dėl pergalės, taip pat ir išvykose. Jie labai gerai išpildo savo derinius puolime ir stato labai geras užtvaras. Gynyboje „Žalgiris“ visada atakuoja kamuolį. Turėsime gerai išpildyti savo planą. Privalėsime žaisti kantriai ir gerai skirstyti kamuolį. Tai yra solidi komanda, kurios niekada negalima nuvertinti“, - teigė G. Bartzokas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: