K. Maksvytis: „Komanda po pralaimėjimų nepalūžo“ (VIDEO)

K. Maksvytis: „Komanda po pralaimėjimų nepalūžo“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ (5-6) krepšininkai ketvirtadienio vakarą iškovojo pergalę Eurolygoje. Kazio Maksvyčio auklėtiniai Milane rezultatu 83:70 (18:19, 23:12, 18:21, 24:18) įveikė vietos „EA7 Emporio Armani“ (4-7) komandą.



Po mačo „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis kalbėjo apie pergalės priežastis ir auklėtinių žaidimą.

„Noriu padėkoti sirgaliams, kurių buvo daug, kurie girdėjosi ir suteikė papildomą stimulą. Buvo tikrai smagu žaisti tokioje atmosferoje. Sveikinu komandą, kad ji priėmė pralaimėjimus kaip motyvaciją. Nenorime būti lūzeriais, norime kautis. Gynyba, kontakto lygis, puolime stengėmės labiau sukti kamuolį ir visi buvo patenkinti.

Tai kažkiek suburia komandą, kažkiek užkrauna atsakomybę kitiems. Kažkiek kažkam padaugėjo žaidimo laiko kaip Lavrinovičiui, kuris žaidė drąsiai. Tokie dalykai suvienija komandą.


Šiandien reikia pagirti Ulanovą ir Evansą. Kai komandai sunkiai sekasi, kas jei ne jie turi patraukti? Jie yra lyderiai, o Edgaras yra ir komandos kapitonas.

Dėl Arno Butkevičiaus, tai viską pasakys gydytojai, patys matėte, kad jis susiėmė už pėdos. Tai kažkiek limitavo jo žaidimą ir prieš tai buvusiose rungtynėse. Nieko negaliu atsakyti, tikiuosi geriausio“, - kalbėjo K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: