D. Giedraitis apie E. Sumnerį: „Tai – labai paprastas žmogus, kuris nėra „pasikėlęs“

D. Giedraitis apie E. Sumnerį: „Tai – labai paprastas žmogus, kuris nėra „pasikėlęs“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai atvyko į Vokietiją, kur antradienį vakare jų laukia Eurolygos dvyliktojo turo rungtynės su Berlyno ALBA komanda.



Žalgiriečiai antradienį „Mercedes-Benz“ arenoje surengė rytinę treniruotę, po kurios „Žalgiris TV“ pakalbino gynėją Dovydą Giedraitį.

„Viso sezono metu treniruotėse dirbame gerai, tik tą reikia perkelti ir į rungtynes. Paskutinėse rungtynėse tą pavyko padaryti. Tikimės tai tęsti ir toliau“, – po praėjusią savaitę pasiektų pergalių Milane ir Panevėžyje kalbėjo D.Giedraitis.

Savaitgalį prie „Žalgirio“ prisijungė ir komandos naujokas Edmondas Sumneris.


„Kaip dėliosis rotacija prisijungus naujokui, priklausys nuo trenerių. Edmondas tikrai noriai dirba treniruotėse, stengiasi kuo greičiau išmokti derinius, gynybos sistemas, – teigė D.Giedriatis. – Kalbant apie jį rūbinėje, tai – labai paprastas žmogus. Tikrai nėra „pasikėlęs“, nors ir žaidęs NBA. Kartais būna legionierių, kurie parodo, kad yra atvykę iš JAV, bet Edmondas nors iki tol ir nėra buvęs Europoje, lengvai įsivažiavo.“

Kalbėdamas apie Berlyno ALBA žaidimo ypatumus, D.Giedraitis minėjo išskirtinį varžovų stilių.

„Jų žaidime yra labai daug judėjimo be kamuolio, daug prakirtimų. Būna daug nestandartinių sprendimų, tad reikia likti budriems gynyboje. Jei tai sustabdysime, viskas bus gerai. Svarbiausia mums patiems primesti savo žaidimo stilių ir užkirsti kelią jų deriniams“, – sakė žalgirietis.

Kauno „Žalgirio“ ir Berlyno ALBA dvikova prasidės 21.00 val. Lietuvos laiku.

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: