K. Maksvytis apie papildymą: „Visada esame rinkoje, o dabar dar tuo labiau“

K. Maksvytis apie papildymą: „Visada esame rinkoje, o dabar dar tuo labiau“

Kauno „Žalgiris“ penktadienį žais dar vienas Eurolygos rungtynes. Žalgiriečiai Kaune susikaus su „Monaco“ krepšininkais.



Prieš šias rungtynes savo mintimis pasidalijo „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis.

„Laukia rungtynės su viena iš elitinių Eurolygos komandų. Grįžę praktiškai visi žaidėjai, ir Loydas, kuris anksčiau nežaidė. Fiziška, atletiška komanda. Pagal sudėtį, vieni iš Eurolygos favoritų ir to neslepia. Turi išreikštas žvaigždes Mike‘ą Jamesą, Donatą Motiejūną. Laukia rimtos rungtynės.

Mums yra sunkus etapas, paskutinis skaudus pralaimėjimas ir tos netektys. Turime susivienyti ir komandoje, lauksime pagalbos iš fanų. Dabar keletą rungtynių žaisim namie, tad tikiu, kad susivieniję, sujungę jėgas nepasiduosime ir kovosim dėl pergalės.


Lekavičiaus trauma keičia mūsų rotaciją. Matant tai, ką turime, turėsime į dar didesnę ugnį mesti savo naujoką Edmondą Sumnerį. Tą Luko vaidmenį turės pasidalinti kiti gynėjai ir turėsime dar labiau suremti pečius.

Traumos pakoreguos papildymo planus. Visada esame rinkoje, o dabar dar tuo labiau, kai tokia situacija, žiūrime“, - teigė K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: