D. Motiejūnas: „Čia sugrįžti visada ypatinga, tačiau čia noriu tik laimėti“

D. Motiejūnas: „Čia sugrįžti visada ypatinga, tačiau čia noriu tik laimėti“

Kauno „Žalgiris“ penktadienį žais dar vienas Eurolygos rungtynes. Žalgiriečiai Kaune susikaus su „Monaco“ krepšininkais.



Primename, kad „Žalgiris“ savo sąskaitoje turi penkias pergales ir septynis pralaimėjimus. Tuo metu Monako klubas iškovojo septynias pergales ir patyrė penkis pralaimėjimus.

Prieš šias rungtynes „Monaco“ vyr. treneris Saša Obradovičius išskyrė pagrindinę detalę, jeigu Monako ekipa nori kovoti dėl pergalės.

„Privalome pamiršti rungtynes su „Partizan“ ir visą energiją bei koncentraciją skirti rungtynėms su „Žalgiriu“. Varžovas bus kitas, bet atmosfera arenoje bus taip pat labai gera. Tikslas yra grįžti į pergalių kelią. Mes turėsime pademonstruoti savo atkaklumą, tą patį atsidavimą, kokį rodėme Belgrade, o kartu privalėsime vengti klaidų. Komanda nori vėl sulaukti pergalės“, - teigė S. Obradovičius.


Jam pritarė „Monaco“ aukštaūgis Donatas Motiejūnas.

„Žalgiris“ yra kieta komanda. Tai bus dar vienerios sunkios rungtynės. Tai bus bus visiškai kitokio stiliaus rungtynės nei pirmasis šios savaitės mačas prieš „Partizan“. Turime pamiršti rungtynes su „Partizan“ ir judėti toliau. Prieš mus – labai sudėtingas varžovas. Kaune niekada nėra lengva žaisti, nes „Žalgiris“ savo užnugaryje turi puikų palaikymą. Čia sugrįžti visada ypatinga, tačiau čia noriu tik laimėti“, - pasakojo D-Mo.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: