K. Maksvytis: apie „Partizan“ ir „Žalgirio“ rotacijas bei komandos naujoką (VIDEO)

K. Maksvytis: apie „Partizan“ ir „Žalgirio“ rotacijas bei komandos naujoką (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienį žais dar vienas Eurolygos rungtynes. Kazio Maksvyčio auklėtiniai namuose susikaus su Belgrado „Partizan“ krepšininkais.



Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyr. treneris K. Maksvytis apžvelgė laukiančius varžovus.

„Pagal puolimo reitingus viena iš pirmaujančių komandų, gana nemažai išprovokuoja baudų ir meta baudų. Labai universali komanda, puolimą galima paaiškinti, kad turi kelis išreišktus lyderius – Keviną Punterį, P.J. Dozierį ir Jamesą Nunnally. Vienintelė komanda Eurolygoje, kurioje aukštaūgiai meta tritaškius. Visi žmonės komandoje meta tritaškius, gali išplėsti aikštelę, žaisti nestandartines situacijas.

Jie yra gerame ritme, laimėjo dvejas rungtynes namuose, manau, kad visų pirma turėsime žiūrėti labiau į save. Kaip matėte, turime nemažai traumų, o ir iš esančių žaidėjų Nedas Montvila negalėjo treniruotis dėl ligos, o Edmondas Sumneris po sumušimo prieš „Nevėžį“ nėra visiškai pasveikęs. Tikiuosi, kad diena iš dienos grįš į aikštelę.


Austiną Hollinsą šiandien pirmą kartą čiupinėsime treniruotėje. Pažiūrėsime, kokios jis formos atvažiavęs. Turime išspręsti savo problemas ir su sumažėjusia rotacija duoti kovą „Partizan“ komandai“, - teigė K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: