A. Trinchieri: „Turėsime tobulėti žingsnis po žingsnio“ (VIDEO)

A. Trinchieri: „Turėsime tobulėti žingsnis po žingsnio“ (VIDEO)

Pirmadienį į Kauną atvyko naujasis „Žalgirio“ treneris Andrea Trinchieri, kuris surengė pirmą treniruotę, o po jos atsakė į žurnalistu klausimus.



Čia strategas nepamiršo ir Kazio Maksvyčio.

„Noriu pasakyti kelis žodžius treneriui Maksvyčiui. Jis daug atidavė šiai organizacijai, suteikė vertybes komandai, galiu tai jausti iš išorės, iš to, ką pamačiau šiandienos treniruotėje. Linkiu jam viso ko geriausio. Trenerio darbas yra labai sudėtingas, bet tai yra mūsų gyvenimas, tai atsitinka kone kiekvienam.

Čia esu tik su vienu tikslu. Noriu padėti komandai žaisti geriau ir tobulėti. Turiu daug motyvacijos, nes treniruoju komandą šalyje, kurioje krepšinis yra religija. Vieną dieną galėsiu savo vaikams pasakyti, kad buvau Belgrado „Partizan“ ir Kauno „Žalgirio“ treneris. Šių komandų fanai mums visiems suteikia labai daug motyvacijos.


Ko negalime nusipirkti tai laikas. Turėjome vieną treniruotę, rytoj žaisime rungtynes. Turėsime tobulėti žingsnis po žingsnio. Sakiau žaidėjams vieną dalyką, kad niekas nėra aukščiau komandos – nei žaidėjai, nei treneriai. Mūsų vienintelis tikslas yra atiduoti viską.

Šį sezoną žiūrėjau apie 80 proc. „Žalgirio“ rungtynių. Žiūriu viską Eurolygoje. Manau, jog „Žalgirio“ rungtynių mačiau pakankamai“, - teigė specialistas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: