Š. Jasikevičius: „Nėra lengva „Žalgiriui“ perlipt per save“

Š. Jasikevičius: „Nėra lengva „Žalgiriui“ perlipt per save“

Fenerbahce nuotr.

Triuškinančią pergalę Eurolygos iškovojo Šarūno Jasikevičiaus treniruoajam Stambulo „Fenerbahce“ ekipa. Ji Panevėžyje 109:74 (22:22, 35:9, 23:17, 29:26) nepaliko vilčių Tel Avivo „Maccabi“ komandai.



Šis mačas vyko Panevėžyje, nes buvo perkeltos iš Stambulo, kadangi ten nėra įmanoma užtikrinti saugumo Izraelio komandai.

Po mačo Š. Jasikevičius atsakė į žurnalistų klausimus. Čia Šaras pasisakė ir apie Kauno „Žalgirį“.

„Pradėkime nuo to, kad labai aukštai iškelta kartelė. Pernai metų sezonas ir kažkurie buvę sezonai išlepino sirgalius, kad turime eiti su vienu iš mažiausių biudžetų ir būti aštuntuke. Praėjusių metų istorija buvo fantastika, reikia prieš juos kepurę nukelti. Bet ši istorija yra sunki.


Keičiasi žaidėjai, traumos, daug visokių faktorių. Yra sunkiausia, kad kaltas atrodo tas, kuris ant suoliuko – nebūtinai taip būna. Jie kaunasi, negali sakyti, kad jie beviltiškai pralaimi. Praėjusį sezoną 2-3 taškeliai būdavo tavo pusėje, o šį sezoną - ne tavo pusėje, ir viskas atrodo blogai. Tačiau viskas nėra blogai. Tai viena solidžiausių organizacijų, sirgalių palaikymas fantastinis. Nėra lengva „Žalgiriui“ perlipt per save“, - teigė Š. Jasikevičius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: