A. Trinchieri: apie „Fenerbahce“ iššūkį, apie ryšį su Š. Jasikevičiumi ir skaudžią netektį

A. Trinchieri: apie „Fenerbahce“ iššūkį, apie ryšį su Š. Jasikevičiumi ir skaudžią netektį

Kauno „Žalgiris“ penktadienį žais dar vienas šio sezono Eurolygos rungtynes. Andrea Trinchieri auklėtiniai namuose susikaus su Stambulo „Fenerbahče“, kurioje dirba Šarūnas Jasikevičius.



Pirmasis tarpusavio mačas baigėsi „Fenerbahče“ pergale - 80:78.

Šiuo metu „Žalgiris“ savo sąskaitoje turi 7 pergales ir 14 pralaimėjimų. Šaro auklėtiniai laimėjo 13 kartų ir patyrė 8 pralaimėjimus.

Prieš šias rungtynes savo mintimis pasidalijo „Žalgirio“ vyr. treneris A. Trinchieri.


„Esu šokiruotas, kas atsitiko vakar. Mirė Dejanas Milojevičius. Puikiai jį pažinojau. Mintimis esu su jo šeima. Tai yra didžiulė netektis krepšiniui, kadangi jis buvo nuostabi asmenybė. Tai, kas nutiko, yra nesąžininga.

Mums tai bus didžiulis iššūkis. Bet kartu ir puiki galimybė pasilyginti su viena stipriausių komandų. Jie žaidžia puikiai, laimi, turi begalę talento - Wilbekinas, Dorsey, Guduričius. Calathesas grįžo į tą lygį, kurį demonstravo Barselonoje. Jie turi skirtingus aukštaūgius – atletiškus, metančius. Jie gali žaisti įvairiai.

Krepšinio prasme neturime daug šansų, bet ne viską sprendžia krepšinio dalykai. Svarbiausia bus neprarasti pasitikėjimo, kai nesiseks, nes bus sunkių momentų rungtynėse, nes „Fenerbahče“ yra nuostabi komanda. Aš puikiai pažįstų Šarą. Žinau, ką jis gali duoti savo komandai.

Kalbant apie naujoko paieškas, tai aš neabejoju, kad mes jau šiandien norėtume pasirašyti žaidėją, bet dabar nėra prasmės apie tai kalbėti. Tikiu, kad klubas visada stebi situaciją, bet mes turime 12 žaidėjų. Jei atsiras galimybė pasikviesti talentingą žaidėją, neabejoju, kad ja pasinaudosime“, - teigė A. Trinchieri.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: