A. Trinchieri: apie išvyką pas „Crvena Zvezda“ ir K. Lukošiūno prisijungimą

A. Trinchieri: apie išvyką pas „Crvena Zvezda“ ir K. Lukošiūno prisijungimą

Kauno „Žalgiris“ penktadienį žais dar vienas Eurolygos rungtynes. Andrea Trinchieri auklėtiniai svečiuose susikaus su Belgrado „Crvena zvezda“ ekipa.



Primename, kad pirmąsias tarpusavio rungtynes laimėjo žalgiriečiai - 79:74.

„Žalgiris“ ir „Crvena zvezda“ savo sąskaitose turi po 10 pergalių ir 15 pralaimėjimų.

Prieš šias rungtynes savo mintimis pasidalijo „Žalgirio“ vyr. treneris A. Trinchieri, kuris pasisakė ir apie naujoką Lukošiūną.


„Grįžtame į Serbija po 15 dienų. Mes išmokome, kaip yra sunku žaisti Belgrade. Mes turime tiek pat pergalių, kiek ir jie. Tikiu, kad mūsų tikslas yra užgrūdinti kūnas, nes teks žaisti sunkioje krepšinio atmosferoje. Galbūt reikės puikios gynybos, galbūt puikaus puolimo.

Laukia labai sudėtingos rungtynės prieš labai talentingą komandą. Jie pasikvietė dar naują žaidėją. Akivaizdu, kad „Crvena Zvezda“ nepasiduoda ir toliau kovoja dėl vietos dešimtuke.

Lukošiūnui neturiu lūkesčių, nes  pastaruoju metu jis nerungtyniavo. Jis penktadienį nežais, jis nekeliaus į Belgradą. Pirmas jo tikslas yra įgyti sportinę formą. Aš esu laimingas, kad turime „Žalgirio“ dublerių komandą. Karolis liks su ja ir dirbs. Komanda yra tarsi traukinys, jis turi jį pavyti, traukinys dėl jo nestos.

Jis yra žaidėjas, kuris gali mums padėti sumažinti kitų žaidėjų minutes. Jis turi vieną labai gerą savybę – metimą. Tikiu, kad mums to reikia, bet aš nenoriu, kad traukinys sustotų ir lauktų jo“, - teigė A. Trinchieri.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: