Ž. Obradovičių liaupsinęs D. Exumas: visi norėjo fotografuotis su treneriu, o ne su mumis

Ž. Obradovičių liaupsinęs D. Exumas: visi norėjo fotografuotis su treneriu, o ne su mumis

Dalaso "Mavericks" gynėjas Dante Exumas papasakojo apie praeitą sezoną Belgrado "Partizan" gretose bei apie charizmatiškąjį Serbijos klubo trenerį Željko Obradovičių.



"Man patiko Barselonoje, tačiau nutariau surizikuoti. Todėl perėjau į "Partizan" su neįtikėtinu treneriu. Nėra geresnių, jis yra unikalus žmogus. Tai buvo svarbu, juk žaidžiau pirmojo numerio pozicijoje ir norėjau tobulėti. Mūsų treneris sugalvodavo neįtikėtinus derinius. Man ten patiko viskas.

Žinojau, kad jis vienas garsiausių Europos strategų, jį atpažįsta net labiau už žaidėjus. Kai eidavome oro uoste, visi norėjo fotografuotis su juo, o ne su mumis.

Manau, daug ko iš jo išmokau. Be to, rungtyniavau atmosferoje, kai į areną atvyksta 20 tūkst. sirgalių, visi jie skanduoja, šaukia, reikalauja, kad žaistum atiduodamas visas jėgas", – prisiminimais pasidalijo australas.


Praėjusiame Eurolygos sezone D.Exumas vidutiniškai per 23 minutes įmesdavo 13,2 taško (59,3 proc. dvit., 39,3 proc. trit.), sugriebdavo 2,3 kamuolio, atlikdavo 2,7 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 14,3 naudingumo balo.

NBA lygoje 28erių 196 cm ūgio gynėjas per 20 minučių pelno 9,2 taško (47,7 proc. trit.), atkovoja 2,8 kamuolio ir atlieka 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: