W. Tavaresas nežino, ar pratęs kontraktą su „Real“

W. Tavaresas nežino, ar pratęs kontraktą su „Real“

Madrido „Real“ lyderis Walteris Tavaresas pareiškė, kad kol kas nėra pasirengęs svarstyti 2024 metų vasarą pasibaigiančio kontrakto su Eurolygos čempionais pratęsimo.



Žaliojo Kyšulio rinktinės žvaigždė neseniai turėjo galimybę persikelti į Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) lygą, tačiau Portlando "Trail Blazers" atbaugino didžiulė sutartyje su Ispanijos klubu numatyta išpirkos suma.

"Nežinau, ar pratęsiu kontraktą su "Real". Sutartis baiginėjasi, ir aš kol kas nežinau, ką pasakyti šiuo klausimu. Norėčiau tikėti, kad susitarsime, tačiau ir NBA svajonė niekur nedingo. Nepradėsiu išsisukinėti.

Ji liksiu, gerai, jeigu ne... Daugybę kartų sakiau, kad noriu grįžti į NBA, tačiau prieš priimant sprendimą reikia viską atidžiai apsvarstyti. Situacija neaiški, tačiau esu ramus", – teigia W.Tavaresas.


Milžinas savo jėgas jau stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje jau yra išbandęs 2015-2017 metais, kai Atlantos "Hawks" ir Klivlando "Cavaliers" gretose viso sužaidė 13 rungtynių.

Šį sezoną Eurolygoje 31-erių 220 cm ūgio vidurio puolėjas vidutiniškai per 23 minutes pelno po 10,1 taško, atkovoja po 6,7 kamuolio, atlieka po 1,6 rezultatyvaus perdavimo, blokuoja po 1,6 metimo ir renka po 16 naudingumo balų.

Krepsiniozinios.lt ir Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: