A. Trinchieri prieš rungtynes su „Bayern“: „Privalome laimėti“

A. Trinchieri prieš rungtynes su „Bayern“: „Privalome laimėti“

Kauno „Žalgiris“ penktadienį žais dar vienas Eurolygoje rungtynes. Šįkart kauniečiai svečiuose susikaus su Miuncheno „Bayern“ klubu.



Prieš šias rungtynes savo mintimis pasidalijo „Žalgirio“ vyr. treneris Andrea Trinchieri.

„Žinoma, tai nėra įprastos rungtynės man, nes Miunchene praleidau trejus metus. Du kartus žaidėm atkirntamosiose, du kartus žaidėm lemiamą – penktą serijos mačą. Pritrūkome vienos atakos iki finalo ketverto. Bus smagu pamatyti žmones, kuriuos pažįstu, daug gerų prisiminimų. Bet tai neturi mūsų išblaškyti.

Privalome laimėti prieš labai gerą komandą, kuri namuose žaidžia su didžiuliu pasitikėjimu. Ibaka yra vienas efektyviausių ir didžiausią įtaką žaidimui darančių aukštaūgių Eurolygoje. Su Bookeriu jie turi labai stiprią priekinę liniją. Sugrįžo ir Vladimiras Lučičius, kuris išsigydė visas traumas. Jis duoda komandai patirties, kietumo, metimų.


Sunkus uždavinys, mums reikia pergalės. Visi matome lentelę, tikiu, kad mums reikia parodyti dideles pastangas. Turime viską padaryti, kad galėtume iki pat sezono pabaigos kautis dėl galimybės patekti tolyn.

Karolis Lukošiūnas iškrito labai ilgam. Jo gyjimas užtruks mėnesius. Kevarriusas yra pasiruošęs maždaug 40-50 procentų, bet jis padės tiek, kiek galės“, - teigė italas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: