Š. Jasikevičius: „Barcelona“ su Rubio yra neabejotinai vieni iš Eurolygos favoritų“

Š. Jasikevičius: „Barcelona“ su Rubio yra neabejotinai vieni iš Eurolygos favoritų“

Fenerbahce nuotr.

Šarūnas Jasikevičius su Stambulo "Fenerbahce" pasitinka paskutinę dvigubą savaitę Eurolygos reguliariajame sezone.



Trečiadienį "Ulker Sports" arenoje lietuvio laukia dvikova prieš "Barca", kurioje praleido paskutinius trejus metus. Prieš šias rungtynes Šaras pažymėjo, kad su Rubio prisijungimu katalonai tampa vieni iš Eurolygos favoritais, bei atkreipė dėmesį į greitas atakas:

Visą sezoną "Barcelona" buvo tarp dviejų geriausių Eurolygos komandų. Dabar, į savo sudėtį įtraukus Rubio, jie neabejotinai yra vieni iš Eurolygos favoritų. Manau, mūsų laukia labai sunkios rungtynės. Žaidimas tranzicijoje yra svarbiausias dalykas visose rungtynėse su Ispanijos komandomis. Privalome blokuoti jų greitas atakas, nes jie yra vieni geriausių.

Turime rasti būdą, kaip suvaldyti stiprius žaidėjus, ypač atkreipiant dėmesį į Vesely ir Kaliničių, kurie turi neįtikėtiną sezoną. Esu tikras, kad jie abu labai džiaugsis atvykę į "Ulker Sports" areną ir pamatę "Fenerbahce" gerbėjus, taip pat gerbėjai kuo puikiausiai pasveikins juos sugrįžus į savo senuosius namus. Kaip sakiau, kai žaidi prieš vieną geriausių Eurolygos komandų, kiekviena detalė ir kiekviena situacija yra labai svarbios." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: