„Žalgirio“ fanai: „Jei Sumneris taip ir toliau žais, bus vertas likti ir kitą sezoną“

„Žalgirio“ fanai: „Jei Sumneris taip ir toliau žais, bus vertas likti ir kitą sezoną“

LKL ir stopkadras nuotr.

Kauno „Žalgiris“ (12-18) nutraukė pralaiėjimų seriją Eurolygoje. Kauniečiai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 96:81 (22:22, 21:27, 25:14, 28:18) įveikė Bolonijos „Virtus“ (17-13) ekipą.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Su pergale! O pastebėjimas toks: jei jau nusipirkom Maneką, tai gal atėjo laikas ir Sumnerį priglausti? Perprato jis jau žaidimą konkrečiai“, - rašė Deividas.


„Šiandien buvo komandinis žaidimas, kuris ir atvedė į pergalę. Sveiki sugrįžę, AČIŪ Žaliai Balti“, - komentavo Loreta.

„Pamatėme, kad tik arši kova, kieta gynyba yra pagrindas pergalei. Tik tokia kova atriša ir rankas puolime. Šaunuoliai“, - džiaugiasi Vitalijus.

„Šaunuoliai! Visi sulose puikiai išskyrus Ulanova, ypatingai Heysas su Sumneriu patraukė komanda ir buvo tikri lyderiai, net Evanso neprireikė galima sakyti, keista, kad kai jis greitai susirenka pražangas, kiti tada pasitempia, labai gražios varžybos, antroj pusėj įjungė geresne gynyba Žalgiris ir viskas susitvarkė. su pergale!“, - rėžė Naglis.

„Įsivertinus galimybes Sumneriui bent minimalų kontraktą! Nepasaint klaidų ar impulsyvių sprendimų, kurie kartais pasiteisina su kaupu, tai yra žaidėjas, kuris be Evanso pagaliau savo emocija ineša gyvybės ir budina komandą!“, - savo mintis išdėstė Kristijonas.

„Kai kam sumažinti pinigus ir Sumneriui pasiulyti kontraktą. Vis tik šaunuoliai su tokiu žaidimu“, - mintimis dalinosi Gintaras.

„Šaunuoliai vyrai. Grįžtam į kovą dėl įkrintamųjų“, - rašė Vaidas.

„Pagaliau sulaukėme pergalės, šaunuoliai “, - džiaugiasi Vida.


„Jei Sumneris taip ir toliau žais, bus vertas likti ir kitą sezoną“, - rėžė Rytis.

„Su Pergalė Kauno Žalgiris. Puikus komandinis žaidimas. Kova dėl kiekvieno kamuolio, gera gynyba“, - savo mintis išdėstė Juozas.

„Kaip raketa skraidė Sumneris! Šaunuolis! Su pergale visus!“, - mintimis dalinosi Julėta.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: