„Žalgirio“ rungtynėse įteiktas prizas pribloškė šiaulietį: prisiminė neįgyvendintą vaikystės svajonę

„Žalgirio“ rungtynėse įteiktas prizas pribloškė šiaulietį: prisiminė neįgyvendintą vaikystės svajonę

R. Snarskio | Viada nuotr.

Didžiausias degalinių tinklas Lietuvoje „Viada LT“ Kaune, „Žalgirio“ rungtynių metu, įteikė pagrindinį akcijos „Su VIADA į Monaką“ prizą. Nugalėtojui prizą įteikė apdovanojo dainininkė, radijo ir televizijos laidų vedėja Eglė Jurgaitytė. Kelionę dviem lėktuvu į Eurolygos rungtynes Monake su Kauno „Žalgirio“ komanda laimėjo krepšinio gerbėjas iš Šiaulių – Mindaugas Jasiulis. Laimėjimą vyras laiko kompensacija už neįgyvendintą vaikystės svajonę.



Sužinojęs apie laimėjimą – nepatikėjo  

Didžiojo prizo laimėtojui M. Jasiuliui kelionė į Monaką buvo įteikta per Kaune žaistas „Žalgirio“ Eurolygos rungtynes su Bolonijos „Virtus“ komanda, kuriose taip pat paminėta ir 25-erių metų sukaktis, kai Kauno „Žalgirio“ krepšininkai tapo Eurolygos čempionais.  

Atsiimdamas prizą laimėtojas teigė, kad kovo pradžioje iš „Viados“ sulaukęs skambučio apie laimėjimą – negalėjo tuo patikėti. Dabar laimėta kelione labai džiaugiasi, nes tai yra, neabejotinai, jo didžiausias iki šiol įvairiose loterijose ir žaidimuose gautas prizas.  


„Tikrai nesitikėjau tapti šio žaidimo nugalėtoju – nesu tas laimės kūdikis, kuris kažką laimi. Kai sulaukiau skambučio, pirmiausia ištiko šokas. Po to pamaniau, kad gal kokie sukčiai skambina ir pokalbio metu vis laukiau, kada gi būsiu paprašytas padiktuoti prisijungimo prie elektroninės bankininkystės duomenis ar pateikti kitokią asmeninę informaciją, – juokauja šiaulietis. – Dabar labai džiaugiuosi laimėjęs. Tiesa, galutinai laimėjimu patikėjau tik po kelių skambučių į bendrovę, kur buvau patikintas, kad tikrai esu šios loterijos nugalėtojas.“

Nuo vaikystės krepšiniu gyvenantis ir mėgėjiškai iki šiol jį tebežaidžiantis M. Jasiulis į Monaką vyks su žmona ir jau po truputį pradeda planuoti kelionę. Vieną mažiausių valstybių pasaulyje, prie Viduržemio jūros įsikūrusią kunigaikštystę, pora aplankys pirmą kartą.

„Esu labai laimingas dėl tokios galimybės pakeliauti su mylimiausia krepšinio komanda. „Žalgirį“ iki šiol teko matyti tik Šiaulių arenoje, o dabar kartu skrisime lėktuvu ir dar Monake galėsime stebėti jų pasirodymą. Man tai – lyg savotiška kompensacija už neįgyvendintą vaikystės svajonę tapti krepšininku. Pastaraisiais metais, ūgtelėjus vaikams, su žmona dažniau keliaujame, tad šios kelionės itin laukiame: jau domimės, ką dar be rungtynių galime ten pamatyti ir nuveikti“, – sako „Viada“ žaidimo nugalėtojas.    

Palaiko krepšinio kultūros dvasią

Degalinių tinklo generalinis direktorius Linas Vytautas Karlavičius džiaugiasi, kad gali palaikyti krepšinio kultūrą Lietuvoje ir džiuginti savo klientus.

„Akcija pažymėjo mūsų partnerystę su „Žalgiriu“. Mūsų įmonės tikslas – būti bendruomenių dalimi, o krepšinis Lietuvoje visuomet buvo ir turbūt dar daug metų bus bendruomenes burianti sporto šaka. Todėl mums ši partnerystė yra labai svarbi. Savo įmonėje ir degalų rinkoje siekiame skatinti bendruomeniškumo vertybes. Džiaugiamės, kad galime prisidėti prie krepšinio kultūros puoselėjimo Lietuvoje ir apdovanoti savo ištikimus klientus, išpildyti jų svajones“, – teigia L. V. Karlavičius.

„Skelbdami apie bendradarbiavimo pradžią su „Viada LT“ minėjome, kad į šią draugystę bus įtraukti ir krepšinio sirgaliai. Malonu, kad vienas jų buvo ypač pradžiugintas ir galės keliauti su „Žalgirio“ komanda į vieną įdomesnių Eurolygos lokacijų. Tokios akcijos mūsų partnerius suartina su krepšinio bendruomene bei yra puikus verslo ir sporto bendradarbiavimo pavyzdys“, – teigė Kauno „Žalgirio“ komercijos direktorė Jovita Petkevičienė.


Nuo metų pradžios iki kovo 3 d. vykusiame žaidime be pagrindinio prizo – kelionės lėktuvu į „Žalgirio“ rungtynes Monake – išdalyta 11 mobiliųjų telefonų „iPhone 15“,  penki krepšinio kamuoliai su Kauno „Žalgirio“ žaidėjų parašais, po 100 krepšinio komandos šalikų ir 50 EUR vertės kuro kortelių bei po 1000 automobilių plovimų, kavos puodelių bei dešrainių.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: