„Žalgirio“ lyderis K. Evansas apie A. Trinchieri: „Jis yra krepšinio genijus“

„Žalgirio“ lyderis K. Evansas apie A. Trinchieri: „Jis yra krepšinio genijus“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ komandos lyderis Keenanas Evansas prieš Eurolygos rungtynes su Milano „EA7 Emporio Armani“ davė interviu „Eurohoops“ portalui, kuriame negailėjo gražių žodžių vyr. treneriui Andrea Trinchieri.



„Mums reikėjo permainų komandoje ir tada atėjo Trinchieri. Jis komandai atnešė ugnies. Visada, kai pasikeičia treneris, žaidėjai pabunda. Tai buvo tarsi žadintuvas. Būtent to mums ir reikėjo. Po Maksvyčio pasitraukimo buvome blogoje psichologinėje būsenoje, nes jautėme kaltę, kad dėl mūsų Kazys turėjo palikti komandą.

Trinchieri atnešė kitokį požiūrį į komandą, kitokį mąstymą. Visada malonu turėti žmogų, kuris žaidimą mato kitaip. Jis puikiai išmano krepšinį. Jis yra krepšinio genijus. Treneris turi savitą mokymo metodą. Jis gali rėkti, gali šnekėti tyliai, bet visada tave motyvuos. Jei padarai klaidą, jis nesako, koks tu esi blogas, bet sako, kad žino, jog esi geresnis negu tai įvyko. Tai verčia stengtis dar labiau“, - pasakojo amerikietis.

K. Evansas teigia, kad dėl pergalių sunkiai dirba.


„Komanda pradėjo geriau žaisti gynyboje, būti agresyvesni. Norisi tęsti pradėtą darbą. Tiesa, treneris mums neleidžia džiaugtis nei vienu teigiamu rezultatu. Turime būti dar geresniais. Mūsų sirgaliai nusipelnė daugiau. Mūsų tikslas, kad jie galėtų mumis didžiuotis“, - kalbėjo krepšininkas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: