D. Motiejūnas gyrė „Žalgirį“: „Trinchieri atliko gerą darbą“

D. Motiejūnas gyrė „Žalgirį“: „Trinchieri atliko gerą darbą“

Kauno „Žalgirio“ ekipa ketvirtadienį žais itin svarbias Eurolygos rungtynes. Andrea Trinchieri auklėtiniai svečiuose susikaus su „Monaco“ krepšininkais.



Prieš šias rungtynes savo mintimis pasidalijo „Monaco“ vyr. treneris Saša Obradovičius.

„Žalgiris“ yra subalansuota komanda, kurioje visi žaidėjai, įskaitant Keenaną Evansą, dalijasi atsakomybe. Jie vis dar gali patekti į atkrintamąsias, žaidžia be spaudimo ir dėl to yra labai pavojingi.

Kai kurie mūsų  žaidėjai jau yra pavargę, kas yra suprantama, turint tokį įtemptą grafiką. Sunkiai dirbame, kad pakiltume į dar aukštesnį lygį. Turiu labai darbščių žaidėjų grupę. Mūsų tikslas yra pirmasis ketvertukas ir namų aikštės pranašumas“, - teigė S. Obradovičius


Jam antrino ir „Monaco“ aukštaūgis Donatas Motiejūnas.

„Mūsų laukia svarbios rungtynės, nes atkrintamosiose norime turėti namų aikštės pranašumą. Privalome laimėti likusius du mačus. Į Kauną atvykęs Andrea Trinchieri atliko gerą darbą. Jie išsigydė traumas ir sugebėjo išlikti kovoje dėl atkrintamųjų. Tas pats buvo ir pernai, kai jų likimas sprendėsi paskutiniame ture.

Tai bus fiziškos rungtynės, nes abiem ekipoms tai didelės svarbos mačas. „Žalgiris“ sužaidė kelis labai solidžius susitikimus. Padarysime viską, kad laimėtume šias rungtynes“, - pasakojo lietuvis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: