„Real“ treneris: „Kaunas yra mano mėgstamiausias miestas“

„Real“ treneris: „Kaunas yra mano mėgstamiausias miestas“

Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienį žais paskutines šio sezono rungtynes Eurolygoje. Andrea Trinchieri auklėtiniai Kaune susikaus su Madrido „Real“.



„Real“ į Kauną atvyks be dviejų veteranų Sergio Rodriguezo ir Rudy Fernandezo. Jie liko Madride.

Prieš šias rungtynes „Real“ vyr. treneris Chusas Mateo pareiškė, kad Kaunas jam yra mano mėgstamiausias miestas.

„Mūsų varžovai yra šiuo metu yra geroje sportinėje formoje ir žaidžia su didžiule energija, ypač namuose. Jie yra geroje sportinėje formoje ir turi tokio lygio žaidėją kaip Keenanas Evansas. Taip pat sėkmingai rungtyniauja Edgaras Ulanovas ir Rolandas Šmitas. Yra metikai Tomas Dimša bei Dovydas Giedraitis. Jų žaidėjai yra geri fiziškai.


„Žalgiris“ nežais atkrintamosiose, nepaisant to, jog jų sudėtis yra puiki, o tai tik parodo, kokia sudėtinga yra Eurolyga.

Tai magiškas momentas. Atmintyje iškart iškyla praėjusiais metais pasiektas Eurolygos laimėjimas. Kaunas yra mano mėgstamiausias miestas Europoje nuo praėjusių metų. Darome puikų darbą ir stengsimės jį pratęsti“, - teigė ispanas.

Pirmąsias tarpusavio rungtynes 79:93 laimėjo „Real“ ekipa.

Primename, kad „žalgiris“ savo sąskaitoje turi 14 pergalių, 19 pralaimėjimų bei rikiuojasi 14 pozicijoje. Tuo metu „Real“ iškovojo 26 pergales, patyrė 7 pralaimėjimus ir užima 1 poziciją.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: