„Žalgirio“ gerbėjams patiks: Aleksas pristato dainą apie „Žalgirį“

„Žalgirio“ gerbėjams patiks: Aleksas pristato dainą apie „Žalgirį“

„X Faktoriaus“ sensacija prieš devynerius metus tapęs kalbos defektą turintis vilnietis Aleksas Augaitis sugrįžta pas klausytojus. Drauge su prodiuserių kompanija „The Producers LT“ jėgas suvienijęs vilnietis pristato naują kūrinį, paliesiantį visų Kauno „Žalgirio“ aistruolių širdis.



Dalyvaudamas populiariame muzikiniame projekte Aleksas pavergė begalės žiūrovų širdis. Kalbos sutrikimą turintis vilnietis bendraudamas neretai mikčioja, tačiau į rankas paėmęs mikrofoną dainuoja be priekaištų.

„X Faktoriaus“ finale 2015-aisiais puikiai pasirodęs ir antrą vietą užėmęs atlikėjas po ne vienerių metų pertraukos nutarė sugrįžti prie kūrybos – parašė mylimam krepšinio klubui skirtus dainos žodžius, į kuriuos sudėjo svarbiausius laimėjimus bei kitus istorinius įvykius, palietusius kiekvieno šio klubo aistruolio širdis.

Tuomet susitikęs su jaunus, ambicingus bei perspektyvius jaunuolius buriančia ir jiems padėti siekiančia prodiuserių kompanija „The Producers LT“ drauge nutarė sukurti poproko ir repo elementais praturtintą, stiprią ritmiką turinčią kūrinio melodiją.


„Kūrybinis procesas buvo be galo įdomus ir įtraukiantis. Muziką šiai dainai sukūrėme per 3–4 mėnesius, o dabar bendrą darbą atiduodame klausytojų teismui“, – nestokodami geros nuotaikos apie kūrybinį procesą pasakojo prodiuserių kompanijos „The Producers LT“ atstovai.

Prodiuseriai neslepia, kad paleisti šią dainą jie laukė tinkamos progos. Tai nutarė padaryti artėjant svarbiausioms „Betsafe-LKL“ finalo serijos rungtynėms iki trijų pergalių, kuriose Kauno ekipa jau šį vakarą stoja į kovą prieš Vilniaus „Ryto“ krepšininkus.

„Krepšinis yra labai artimas tiek mums, tiek visai mūsų šaliai. Tai yra tarsi antra religija, tad kurti šį kūrinį tiek mums, tiek Aleksui buvo vienas malonumas. Pastebime, kad ir krepšinio fanų bendruomenės mūsų šalyje yra be galo stiprios ir vieningos, tad pamanėme, jog artėjant finalų serijai paleisti šį kūrinį yra puikus metas.

Tikimės, kad ši daina palies kiekvieno Kauno „Žalgirio“ aistruolio širdį ir taps dar vienu komandos fanų himnu“, – su šypsena apie naujai pristatomą kūrinį pasakojo prodiuseriai.

Alfa.lt

Video rekomendacijos: