Absurdo teatras: krepšinio rungtynės, kurias pralaimėti siekė abi komandos (Video)



Itin keistos krepšinio rungtynės buvo sužaistos Tenesio valstijoje. Keisto tuo, jog abi komandos siekė pralaimėti ir bandė tai padaryti pačiais įvariausiais būdais.



Tai vyko vidurinių mokyklų merginų krepšinio turnyre, ir už siekį tyčia pralaimėti Riverdeilo ir Smirnos mokyklų komandos buvo diskvalifikuotos.

Ne, lažybos čia ne prie ko. Noro pralaimėti priežastis buvo kita. Laimėjusi komanda atkrintamosiose būtų patekusi į tą pačią grupę (pusę) kaip ir valstijoje dominuojanti „Blackman High School" komanda. Pralaimėjusi komanda akistatos su favorite būtų išvengusi iki pat finalo.



Taigi rungtynės tapo absurdiškomis. -krepšininkės sąmoningai švaistė pro šalį, darė klaidas ir viską, kad tik nelaimėtų.

Mačo arbitras vėliau pasakojo, kad „viena Riverdeilo žaidėja atsistojo trijų sekundžių zonoje ir ėmė reikalauti, kad teisėjai užfiksuotų pažeidimą". Arba tai, kad „Smirnos žaidėja bandė įsimesti į savo krepšį, tačiau nespėjo to padaryti, nes buvo užfiksuotas 10 sekundžių pažeidimas".

Teisėjams pareikalavus nutraukti cirką, Smirnos komanda grąžino į aikštelę pagrindines žaidėjas ir laimėjo rungtynes 26 taškų skirtumu.

Abiem komandom buvo skirtos vienerių metų diskvalifikacijos ir piniginės baudos.

{youtube width="500"}D45XYBpYDyY{/youtube}

{youtube width="500"}32cEPdEllYc{/youtube}




Alfa.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: