Palaikykite „Žalgirio“ šokėjas Eurolygos konkurso finale!

alt



Kauno „Žalgirio" šokėjoms liko vienas žingsnis iki pasirodymo Eurolygos finalo ketverto varžybose. Eurolygos šokėjų konkurso „EFES Euroleague Dance Challenge" finale kaunietės dėl vienintelio kelialapio į Madridą kaunasi su Berlyno ALBA merginomis.



„Dėkojame sirgaliams, kurie mums vėl padėjo prasibrauti į finalą. Jūsų palaikymo tikimės ir svarbiausiame etape. Balsuokite ir padėkite mums patekti į finalo ketverto varžybas, o mes, savo ruožtu, pažadame jūsų nenuvilti ir Madride pademonstruoti neprilygstamą pasirodymą", - aistruoliams dėkojo ir toliau juos balsuoti skatino „Žalgirio" šokėjų vadovė D.Gandrimė.

Balsuoti už kaunietes galima oficialiame Eurolygos šokėjų konkurso puslapyjehttp://efesdance.euroleague.net.



Finalinio etapo balsavimas tęsis iki kovo 9 d. vidurdienio.

Dalyvauti balsavime teisę turi tik pilnamečiai, kurie gali balsuoti po kartą per dieną. Antrąjį balsą galima atiduoti praėjus 24 valandoms nuo pirmojo balsavimo.

Prieš tai vykusiuose dvejuose etapuose sėkmingai įveikusios konkurentes žalgirietės pretenduoja pakartoti praėjusio sezono sėkmę. Prieš metus „Žalgirio" šokėjos triumfavo analogiškame konkurse ir linksmino Milano sporto rūmuose per Eurolygos finalo ketverto rungtynes susirinkusius krepšinio gerbėjus.

alt




Zalgiris.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: