R. Milleris prisiminė pikantiškus nuotykius (Video)



Indianos „Pacers" ilgametis flagmanas Reggie Milleris prisiminė senus laikus. Pokalbių laidoje snaiperis papasakojo kelis nuotykius iš NBA arenų.



„Esu labai mielas vyrukas, bet norint įsitvirtinti NBA lygoje man reikėjo būti agresyviam ir netgi šnekėti negarbingus dalykus. Dengiau Michaelą Jordaną ir pasakiau jam: „Manai, kad esi labai kietas? Michaelas Jordanas? Man tai nieko nesako." Jis šiek tie pakraipė galvą ir nuėjo į šalį. Tuo metu aš buvau pelnęs 10 taškų, jis – 4.

Antroje mačo dalyje M. Jordanas buvo jau įmetęs 44 taškus, aš – 12. Jis priėjo prie manęs ir tarė: „Kitą kartą būk atsargus, niekada taip nekalbėk su Juoduoju Jėzumi." Nuo to laiko niekada to nebandžiau su Michaelu", - kalbėjo Reggie.



„Tokie Holivudo filmų kūrėjai kaip Jackas Nicholsonas ar Spike'as Lee buvo ir tebėra tikri maniakai. Ypač S. Lee kalba per daug. Vieną kartą jis man pasakė kai ką asmeniško ir nusprendžiau, kad reikia pasiūlyti jam pačiam žengti į aikštę, todėl ir priėjau prie jo taip grėsmingai", - linksmai mintis dėstė R. Milleris.







alt








Alfa.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: