V. Čeponis išbando save naujoje srityje: tapo „Bolt“ vairuotoju

Garsus televizijos komentatorius Vaidas Čeponis socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė, kad nusprendė išbandyti save naujoje srityje.



Vyriškis nusprendė pabūti pavežėju.

Tikėtina, kad šis pranešimas yra tik „Bolt“ reklama.

„Neseniai pagalvojau, kad jau beveik 30 metų dirbu su krepšiniu susijusį žurnalisto darbą. Aišku, jį dirbsiu ir toliau, tačiau pajutau, kad gyvenime trūksta įvairovės. Dėl to nutariau užsiimti ir tokia veikla, kuri neturi nieko bendra su krepšiniu, bet man patiktų.


Nusprendžiau pabūti pavežėju. Ne tik tam, kad paįvairinčiau kasdienybę, bet ir dėl papildomų pajamų.

Viskas prasidėjo nuo to, kad du mano kaimynai vilniečiai, vairuojantys „Bolt“, taip pat vienas kaunietis man leptelėjo – nepervargdami užkala maždaug 1500 eurų per mėnesį. Vilniečiai sako, Vilniuje vidutiniškai gaunantys 12 eurų per valandą, o savaitgaliais per tokį trumpą laiką – ir po 18 eurų ar daugiau. Tai matematika man greitai susidėliojo…

Jau kibau į darbą. Žinokit, žiauriai patinka, tiesiog kaifuoju. Velniškai įdomu pabendrauti su įvairiausiais žmonėmis, pasiklausyti įdomių istorijų, praplėsti akiratį. Miestuose jau jaučiasi, kad grįžo dalis studentų, tai jau dabar reikia didinti apsukas.

Žadu šiai veiklai skirti apie 8 valandas per dieną, važinėti maždaug 5 dienas per savaitę. Tai reiškia, kad piniginę pastorinsiu daugiau nei 1,5 tūkst. eurų“, - rašo V. Čeponis.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: