Gražus poelgis: „Žalgirio“ trenerio šeima priglaudė šunį (FOTO)

Naujasis Kauno „Žalgirio“ treneris Martinas Schilleris į Lietuvą atvyko su visa savo šeimyna ir pasižymėjo kilniu poelgiu. Jis priglaudė beglobį šuniuką.



„Dragas nuo šiol „kalbės“ tik angliškai arba vokiškai, nes jo šeima – užsieniečiai. Esame labai dėkingi šiems šiltiems žmonėms už apsilankymą pas mus ir kartu praleistą laiką su gyvūnais. Taip pat už paramą prieglaudėlei ir suteiktus namus vienam iš klajūniukų“, – rašė Ukmergės gyvūnų blogos namai „Klajūnas“.



2004-aisiais metais trenerio karjerą pradėjęs strategas yra sukaupęs nemenką patirtį Europos krepšinyje – didžiąją karjeros dalį M.Schilleris praleido dirbdamas Vokietijos klubuose, taip pat buvo šios šalies vyrų krepšinio rinktinės trenerio asistentas.


Nuo 2017-ųjų metų treneris dirbo Solt Leik Sičio „Stars“ komandos vyriausiuoju treneriu NBA G lygoje, o šiemet buvo pripažintas geriausiu šios lygos treneriu.

Dėl COVID-19 viruso protrūkio NBA G lygos sezonas buvo nutrauktas anksčiau laiko, bet iki tol M.Schillerio treniruojamas Solt Leik Sičio klubas iškovojo 30 pergalių ir patyrė 12 pralaimėjimų. Tai buvo antras geriausias rezultatas visoje lygoje.

Naujasis „Žalgirio“ vairininkas garsėja kaip aiškią sistemą turintis ir žaidėjus į ją įtraukti sugebantis treneris, kurio komanda NBA G lygoje išsiskyrė šiai lygai neįprastai protingu krepšiniu.

Lietuvos krepšinio lygos sezonas turėtų prasidėti rugsėjo 19-ąją, o Eurolygos – spalio 1-ąją.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: